REMA 1000 blir eneeier i Norsk Kylling

Rema Industrier blir nå eneeier av Norsk Kylling AS, etter at det er inngått avtale om kjøp av Staur Invest AS sine aksjer i selskapet (16,1%). Samtidig velger administrerende direktør Agnar Østhus å overlate stafettpinnen til en ny leder.

22.06.2012 20:00

- Jeg har hatt en spennende tid med Norsk Kylling og har en stund tenkt på å gjøre litt andre ting i livet. Jeg har fått være med på en fantastisk reise og har fått bygge en organisasjon jeg er stolt av. I dag er Norsk Kylling en stor arbeidsgiver med over 200 ansatte og en omsetning som vil passere en milliard i år, sier Agnar Østhus.

Gleder seg til fortsettelsen
Norsk Kylling har samarbeidet tett med REMA 1000 i en årrekke, og sammen har de to selskapene utfordret etablerte monopoler og skapt sterk konkurranse på hvitt kjøtt i det norske markedet. De norske forbrukerne spiser mer hvitt kjøtt enn noen gang tidligere, og REMA 1000 gleder seg til eneeierskapet og fortsettelsen.

- Norsk Kylling er blitt et lite industrieventyr på Støren, med mange lokale arbeidsplasser, og 100 prosent eierskap gjør at vi vil være fullt engasjerte i selskapet. Vi ønsker Agnar alt godt fremover, sier Ole Robert Reitan.

Administrerende direktør Jaan Ivar Semlitsch (avbildet) i Rema Industrier går inn som arbeidende styreleder i Norsk Kylling fra 29. juni, og rekrutteringen av ny leder er igangsatt.


For ytterligere informasjon:
Administrerende direktør REMA Industrier, Jaan Ivar Semlitsch, jase@rema.no, tlf. 907 44 806


REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge, Danmark og Sverige, samt REMA Industrier. Virksomheten eies 100 % av Reitangruppen. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.  Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene.


Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2011 (inkl. franchiseomsetning) for 64 milliarder kroner, sysselsetter 32.000 mennesker i Skandinavia og Latvia, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO