REMA 1000 blir eneeier i Norsk Kylling

Rema Industrier blir nå eneeier av Norsk Kylling AS, etter at det er inngått avtale om kjøp av Staur Invest AS sine aksjer i selskapet (16,1%). Samtidig velger administrerende direktør Agnar Østhus å overlate stafettpinnen til en ny leder.

22.06.2012 20:00

- Jeg har hatt en spennende tid med Norsk Kylling og har en stund tenkt på å gjøre litt andre ting i livet. Jeg har fått være med på en fantastisk reise og har fått bygge en organisasjon jeg er stolt av. I dag er Norsk Kylling en stor arbeidsgiver med over 200 ansatte og en omsetning som vil passere en milliard i år, sier Agnar Østhus.

Gleder seg til fortsettelsen
Norsk Kylling har samarbeidet tett med REMA 1000 i en årrekke, og sammen har de to selskapene utfordret etablerte monopoler og skapt sterk konkurranse på hvitt kjøtt i det norske markedet. De norske forbrukerne spiser mer hvitt kjøtt enn noen gang tidligere, og REMA 1000 gleder seg til eneeierskapet og fortsettelsen.

- Norsk Kylling er blitt et lite industrieventyr på Støren, med mange lokale arbeidsplasser, og 100 prosent eierskap gjør at vi vil være fullt engasjerte i selskapet. Vi ønsker Agnar alt godt fremover, sier Ole Robert Reitan.

Administrerende direktør Jaan Ivar Semlitsch (avbildet) i Rema Industrier går inn som arbeidende styreleder i Norsk Kylling fra 29. juni, og rekrutteringen av ny leder er igangsatt.


For ytterligere informasjon:
Administrerende direktør REMA Industrier, Jaan Ivar Semlitsch, jase@rema.no, tlf. 907 44 806


REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge, Danmark og Sverige, samt REMA Industrier. Virksomheten eies 100 % av Reitangruppen. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.  Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene.


Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2011 (inkl. franchiseomsetning) for 64 milliarder kroner, sysselsetter 32.000 mennesker i Skandinavia og Latvia, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO