Martin Klafstad tilbake til REMA 1000: Blir administrerende direktør i REMA Industrier

I 2010 sluttet Martin Klafstad som innkjøpsdirektør i REMA 1000 og tok over ledelsen av Kavli Norge. Han har blant annet videreutviklet Q-meieriene og kjente merker som Kavli smøreost, Korni og HaPå. Klafstad har lang fartstid fra norsk dagligvare- og næringsmiddelindustri, og i REMA 1000 er man meget glad for at den drevne industri- og merkevarebyggeren kommer tilbake til selskapet.

09.10.2012 15:00

– Martin har omfattende kjennskap til næringsmiddelindustrien, både fra kunde- og leverandørsiden, og er samtidig godt kjent med REMA 1000. Han gjorde en kjempejobb da han ledet marked og innkjøp, og vår egen industri blir utfordrende og morsomt både for Martin og for oss, sier en fornøyd administrerende direktør for REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Gleder seg
REMA Industrier har vokst til et av Norges største industriselskaper i løpet av få år, og selskapet nærmer seg 3,8 milliarder i omsetning. Selskapet omfatter selskapene REMA Trading og REMA Nonfood (100 prosent), Norsk Kylling (100 prosent), MaxMat (75 prosent), Grans Bryggeri (50 prosent), Staur Foods (50 prosent), Spekeloftet (50 prosent), Hugaas Industrier (50 prosent), Kjelsberg Kaffe (50 prosent) Bama Gruppen (20 prosent) og Gram Slot (47 prosent).

- Selv om det er trist å forlate en så flott bedrift som Kavli Norge, gleder jeg meg til å komme tilbake til REMA 1000 og ta fatt på utfordringen i Rema Industrier. Målet må være å gjøre REMA Industrier til et industri- og merkevareselskap på linje med de aller beste i verden. Med den unike REMA-kulturen i ryggen har jeg stor tro på at det vil være både mulig og morsomt, sier Martin Klafstad.

Starter 1. november
Martin Klafstad har hatt ansvaret for Kavli Norge i to år, etter at han gikk fra stillingen som innkjøpsdirektør i REMA 1000. Han har tidligere hatt en rekke ledende stillinger i Orkla, inkludert marketing- og kategoridirektør i Stabburet, og som markedsdirektør i Procordia Food i Sverige. Han har også arbeidet i Hershey Food Cooperation i USA, samt for Freia.

Martin Klafstad tiltrer sin nye rolle 1. november.


Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2011 (inkl. franchiseomsetning) for 64 milliarder kroner, sysselsetter 32.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Halv skatt, halv moms - REMA 1000 tar grep og kutter prisene på over 100 julevarer

Nå setter dagligvareaktøren ned prisene på et stort antall julevarer tilsvarende halv moms.

Pressrelease

Uno-X og REMA 1000 satser stort på elektrisk tungtransport

I forbindelse med at REMA 1000 skal legge om all sin varetransport til nullutslippsløsninger, åpner Uno-X Mobility i dag selskapets første lynlader...

Pressrelease

To kvinner på topp i Nye Hjorten Teater

Med raushet, mot og en klar ambisjon om å alltid overgå forventningene, skal Nye Hjorten Teater skape sceneopplevelser i verdensklasse. Vi vil være...

Pressrelease

University of South Carolina er vinner av NHHs casekonkurranse

Reitan Retail spurte studenter om råd i NHHs internasjonale casekonkurranse. Nå er konkurransen over, og vi gratulerer studentene fra University of...

Pressrelease

Reitan Retail er caseselskap i NHHs casekonkurranse

I dag ble Reitan Retail avslørt som caseselskap i årets NHH International Case Competition (NHH ICC). De neste 24 timene vil 12 lag utvikle...

Pressrelease

Ny Commercial Director for Britannia Hotel

Kenneth Enæs-Hanssen blir ny Commercial Director for Britannia Hotel. Enæs-Hansen går inn i en nyopprettet rolle, med overordnet ansvar for...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO