Martin Klafstad tilbake til REMA 1000: Blir administrerende direktør i REMA Industrier

I 2010 sluttet Martin Klafstad som innkjøpsdirektør i REMA 1000 og tok over ledelsen av Kavli Norge. Han har blant annet videreutviklet Q-meieriene og kjente merker som Kavli smøreost, Korni og HaPå. Klafstad har lang fartstid fra norsk dagligvare- og næringsmiddelindustri, og i REMA 1000 er man meget glad for at den drevne industri- og merkevarebyggeren kommer tilbake til selskapet.

09.10.2012 15:00

– Martin har omfattende kjennskap til næringsmiddelindustrien, både fra kunde- og leverandørsiden, og er samtidig godt kjent med REMA 1000. Han gjorde en kjempejobb da han ledet marked og innkjøp, og vår egen industri blir utfordrende og morsomt både for Martin og for oss, sier en fornøyd administrerende direktør for REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Gleder seg
REMA Industrier har vokst til et av Norges største industriselskaper i løpet av få år, og selskapet nærmer seg 3,8 milliarder i omsetning. Selskapet omfatter selskapene REMA Trading og REMA Nonfood (100 prosent), Norsk Kylling (100 prosent), MaxMat (75 prosent), Grans Bryggeri (50 prosent), Staur Foods (50 prosent), Spekeloftet (50 prosent), Hugaas Industrier (50 prosent), Kjelsberg Kaffe (50 prosent) Bama Gruppen (20 prosent) og Gram Slot (47 prosent).

- Selv om det er trist å forlate en så flott bedrift som Kavli Norge, gleder jeg meg til å komme tilbake til REMA 1000 og ta fatt på utfordringen i Rema Industrier. Målet må være å gjøre REMA Industrier til et industri- og merkevareselskap på linje med de aller beste i verden. Med den unike REMA-kulturen i ryggen har jeg stor tro på at det vil være både mulig og morsomt, sier Martin Klafstad.

Starter 1. november
Martin Klafstad har hatt ansvaret for Kavli Norge i to år, etter at han gikk fra stillingen som innkjøpsdirektør i REMA 1000. Han har tidligere hatt en rekke ledende stillinger i Orkla, inkludert marketing- og kategoridirektør i Stabburet, og som markedsdirektør i Procordia Food i Sverige. Han har også arbeidet i Hershey Food Cooperation i USA, samt for Freia.

Martin Klafstad tiltrer sin nye rolle 1. november.


Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2011 (inkl. franchiseomsetning) for 64 milliarder kroner, sysselsetter 32.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO