2.generasjonskjøpmann ble Årets Kjøpmann i REMA 1000 Danmark

Det ble en ung og energisk 2.generasjonskjøpmann som kunne ta hjem den gjeve tittelen Årets Kjøpmann, da REMA 1000 Danmark arrangerte sitt årlige Riksmøte i helgen. Jesper Olsen (27) ble hyllet av 600 mennesker, men husker nesten ikke kåringen.

11.10.2012 12:00

- Det er kjempstort for meg å vinne. Det er nesten ikke så jeg har ord. Jeg kan nesten ikke huske kåringen, for det var så stort for meg. Hodet mitt fulgte liksom ikke helt med, sier den glade vinner, Jesper Olsen.

Smittende humør
Jesper Olsen driver REMA 1000 i Haslev, og butikken ble best av 225 REMA 1000-butikker i Danmark. Han mottok prisen av Colonialmajor Odd Reitan, adm.dir. REMA 1000, Ole Robert Reitan og adm.dir. REMA 1000 Danmark, Henrik Burkal. Det ble lagt vekt på at kjøpmannen gjør en ekstrainnsats for fellesskapet i REMA 1000, at han er sparringspartner og coach for morgendagens kjøpmenn i nominering.

- Kjøpmann Jesper Olsen og hans team har på få år skapt en ekte REMA 1000-suksess i Haslev. Butikken er i full orden, og har de riktige varene i fokus. I butikken er det et team med smittende godt humør, og kundene opplever et engasjement og nærhet i hele teamet, sa  Henrik Burkal under kåringen.

Lært opp av far
Den 27 år gamle vinneren er 2.generasjonskjøpmann, og er lært opp av sin far ved REMA 1000 Næstved. Han har treårig HHX-utdannelse innen han startet sin karriere i REMA 1000.

- Jeg har hatt som mål om å bli regionens butikk, men at jeg skulle gå hele veien til topps og bli Årets Kjøpmann, det hadde jeg ikke regnet med. Jeg har så dyktige, erfarne kjøpmenn jeg jobber sammen med, så jeg er selvsagt veldig stolt. Dette er en pris jeg deler med mine ansatte, som har gjort en forbilledlig innsats i butikken, avslutter Jesper.  


Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2011 (inkl. franchiseomsetning) for 64 milliarder kroner, sysselsetter 32.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO