2.generasjonskjøpmann ble Årets Kjøpmann i REMA 1000 Danmark

Det ble en ung og energisk 2.generasjonskjøpmann som kunne ta hjem den gjeve tittelen Årets Kjøpmann, da REMA 1000 Danmark arrangerte sitt årlige Riksmøte i helgen. Jesper Olsen (27) ble hyllet av 600 mennesker, men husker nesten ikke kåringen.

11.10.2012 12:00

- Det er kjempstort for meg å vinne. Det er nesten ikke så jeg har ord. Jeg kan nesten ikke huske kåringen, for det var så stort for meg. Hodet mitt fulgte liksom ikke helt med, sier den glade vinner, Jesper Olsen.

Smittende humør
Jesper Olsen driver REMA 1000 i Haslev, og butikken ble best av 225 REMA 1000-butikker i Danmark. Han mottok prisen av Colonialmajor Odd Reitan, adm.dir. REMA 1000, Ole Robert Reitan og adm.dir. REMA 1000 Danmark, Henrik Burkal. Det ble lagt vekt på at kjøpmannen gjør en ekstrainnsats for fellesskapet i REMA 1000, at han er sparringspartner og coach for morgendagens kjøpmenn i nominering.

- Kjøpmann Jesper Olsen og hans team har på få år skapt en ekte REMA 1000-suksess i Haslev. Butikken er i full orden, og har de riktige varene i fokus. I butikken er det et team med smittende godt humør, og kundene opplever et engasjement og nærhet i hele teamet, sa  Henrik Burkal under kåringen.

Lært opp av far
Den 27 år gamle vinneren er 2.generasjonskjøpmann, og er lært opp av sin far ved REMA 1000 Næstved. Han har treårig HHX-utdannelse innen han startet sin karriere i REMA 1000.

- Jeg har hatt som mål om å bli regionens butikk, men at jeg skulle gå hele veien til topps og bli Årets Kjøpmann, det hadde jeg ikke regnet med. Jeg har så dyktige, erfarne kjøpmenn jeg jobber sammen med, så jeg er selvsagt veldig stolt. Dette er en pris jeg deler med mine ansatte, som har gjort en forbilledlig innsats i butikken, avslutter Jesper.  


Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2011 (inkl. franchiseomsetning) for 64 milliarder kroner, sysselsetter 32.000 mennesker i Skandinavia og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO