Brødkampanje ga 90.000 kr til Redd Barna

Verdens Brøddag markeres internasjonalt i morgen, 16. oktober. I Norge markeres Brøddagen med blant annet en brødkampanje hos REMA 1000. I slutten av forrige uke kunne REMA 1000 overrekke en sjekk på 87.815 kroner til Redd Barna etter et innbringende brødsalg.

15.10.2012 07:00

- Vi setter utrolig stor pris på bidraget fra REMA 1000. Dette gjør at vi får mulighetene til å nå ut til enda flere. Brødkampanjen «Gi ditt brødbidrag i dag» som Rema 1000 og Mesterbakeren er med på, er et viktig og sentralt bidrag i den forbindelse. I tillegg har vi samarbeid med bakerier og bakere, samt aktiviteter for skoleklasser og sportsauksjoner, sier prosjektkoordinator for Redd Barna/Save the Children, Nina Hopstock.

Viktig og riktig
Baker- og Konditorbransjens Landsforening og Opplysningskontoret for brød og korn, i samarbeid med Redd Barna, arrangerte fredag i forrige uke Norges største brødtorg i Oslo for sjette året på rad. Alle innsamlede midler går til Redd Barnas viktige arbeid for å sikre barn i verden nok mat og bedre helse. REMA 1000 og Mesterbakeren synes kampanjen er viktig og riktig.

- Vi i REMA 1000 synes dette er en flott kampanje, fordi den både har fokus på sunn og god mat hos norske forbrukere og støtter det viktig arbeidet som Redd Barna gjør for å redusere en av verdens største utfordringer; fattigdom og matmangel. Det er givende å få bidra til Redd Barna på denne måten, sier administrerende direktør for REMA 1000,  Ole Robert Reitan.

Takket på Facebook
REMA 1000 og Mesterbakeren hadde valgt den populære brødserien «Grovt og Godt» til kampanjen. Brødene fra Mesterbakeren ble kåret til «Best i Test» både av NRK FBI og Dagbladet forrige uke. Dermed var brøduken komplett.

- Som den eneste av dagligvarekjedene kunne REMA 1000 overrekke en sjekk på 87 815 kr til Redd Barna under Verdens Brøddag i ettermiddag. Takk til alle som har kjøpt brød og som dermed bidrar til Redd Barnas viktige arbeid, skrev Ole Robert Reitan på sin Facebook-side etter overleveringen fredag.

Mesterbakeren er leverandør av ferske brød- og bakervarer til REMA 1000. De tolv bakeriene forsyner hver dag rundt 500 REMA-butikker over hele landet med ferske brød, boller, rundstykker, kaker og konditorvarer.

Reitangruppen består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2011 (inkl. franchiseomsetning) for 64 milliarder kroner, sysselsetter 32.000 mennesker i Skandinavia og Latvia, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Ny Commercial Director for Britannia Hotel

Kenneth Enæs-Hanssen blir ny Commercial Director for Britannia Hotel. Enæs-Hansen går inn i en nyopprettet rolle, med overordnet ansvar for...

Pressrelease

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i...

Pressrelease

Rabia Khan vinner verdiprisen Årets Ladejarl 2023

Med egen livserfaring og solid fagkunnskap bygger Årets Ladejarl 2023, Rabia Kahn, et mer inkluderende samfunn. Hun er en viktig brobygger og for...

Pressrelease

Her er topp ti til prisen Årets Ladejarl

En av topp ti blir Årets Ladejarl 2023 og får to millioner kroner for sitt arbeid med å skape et varmere samfunn. Prisen gis et enkeltmenneske som...

Pressrelease

Uno-X Mobility vinner Svaneprisen

Svanemerket tildeler Svaneprisen for 2022 til Uno-X Mobility. Uno-X får prisen for sin satsing på Svanemerket bilvask.

Pressrelease

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO