REMA 1000 best i sør

Region Sør ble kåret til Årets Region i REMA 1000. Under REMA 1000 sin egen kåring fredag 4. januar, ble også Bergen kåret til Årets distribunal og BaRe Frukt og Grønt AS ble årets leverandør.

04.01.2014 13:03

- Kombinasjonen av vekst, utvikling i lønnsomhet, kontroll og kjøpmannsøkonomi er det som gjør at Region sør er årets beste region i 2013, sier administrerende direktør i REMA 1000 Norge, Tom Kristiansen.

- Det er helt fantastisk å vinne denne kåringen for 2. gang på rad. Det betyr mye for oss i sør. Jeg vil takke alle støttespillere i hele REMA 1000, sier regionsdirektør Terje Ragnar Hansen.

Rema 1000 har også kåret Årets distribunal, og denne gangen ble avdelingen i Bergen
vinneren.

–Årets Distribunal kåres på bakgrunn av innsats siste året for å forenkle kjøpmannens hverdag, gjøre medarbeidernes hverdag positiv, skape konkurransekraft til Rema 1000 konseptet og i tillegg gjøre de andre distribunalene gode. Årets Distribunal Bergen har levert på alle punktene. Det er 3.  gang de vinner og på nytt så leverer de varene, sier administrerende direktør Morten Gabrielsen i REMA Distribusjon.

Nytt av året er kåringen av Årets Leverandør. For 2013 gikk prisen til BaRe Frukt & Grønt AS som leverer frukt og grønnsaker til REMA 1000-butikkene i Norge.

-  Selskapet som hadde vekst på 16 prosent i året som gikk, har evne til å skape vekst for seg selv og Rema 1000. BaRe kan vise til god lønnsomhet og god kvalitet på varene, sier administrerende direktør i REMA Industrier, Martin Klafstad.

Jeanette Johnsen

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO