REMA 1000 blir generalsponsor for Special Olympics Norge

29.01.2014 09:00

REMA1000 blir generalsponsor for Special Olympics Norge når det arrangeres EM i alpint for utviklingshemmede i Oslo Vinterpark på Tryvann og vinterarrangement på Lillehammer.

Jeanette Johnsen
Tittel:Senior Kommunikasjonsrådgiver
Mobil:+47 470 21 517 / +47 906 08 560
E-post:jeanette.johnsen@rema.no

Special Olympics er verdens største idretts- organisasjon for mennesker med utviklingshemming.
Til Tryvann kommer deltakere fra flere europeiske land.

-  Vi er utrolig stolte over å kunne bidra til årets idrettsarrangement for Special Olympics Norge. Vi er svært imponert over at mennesker med utviklingshemming søker utfordringer i livet og gleder seg over å konkurrere. Slike holdninger fortjener heiarop og støtte, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Fredag 28. februar til søndag 2. mars 2014 arrangeres Special Olympics Mesterskap i truger og langrenn på Olympiaparken på Lillehammer. Det arrangeres konkurranser i alt fra 50 m trugeløp på flatt terreng til 5 km på ski. EM i alpint arrangeres på Tryvann 29-30 mars.

-  Vi er glade for at REMA 1000 vil bidra slik at vi kan arrangere internasjonale vinterleker for våre utøvere. REMA 1000 viser genuin interesse for vårt arbeid og for våre utøvere ved å involvere seg i våre arrangement, sier generalsekretær i Special Olympics Norge, Geir Smeby.

Special Olympics Norge er en del av verdens største idrettsbevegelse for mennesker med utviklingshemning, som både tilrettelegger trening og konkurranser. Formålet er å tilby barn, unge
og voksne med utviklingshemming muligheter for trening året rundt. Utøvere på alle ferdighetsnivåer får dermed muligheten til å være aktive, forbedre seg, og oppleve suksess.

I tillegg til sponsing av arrangementene i vinter, lover REMA 1000 også å stille opp på flere måter.

-  Vi i REMA 1000 skal stille som heiagjeng og støttespillere for verdens beste idrettsutøvere når de skal konkurrere på Lillehammer og på Tryvann i vinter, lover Ole Robert Reitan.

BILDE: Avtalen ble signert av generalsekretær i Special Olympics Norge, Geir Smeby (t.h), sponsorsjef Vidar Riseth, REMA 1000 og Knut Kvilekval, Special Olympics Norge.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO