REMA 1000 blir generalsponsor for Special Olympics Norge

REMA1000 blir generalsponsor for Special Olympics Norge når det arrangeres EM i alpint for utviklingshemmede i Oslo Vinterpark på Tryvann og vinterarrangement på Lillehammer.

29.01.2014 09:00

Special Olympics er verdens største idretts- organisasjon for mennesker med utviklingshemming.
Til Tryvann kommer deltakere fra flere europeiske land.

-  Vi er utrolig stolte over å kunne bidra til årets idrettsarrangement for Special Olympics Norge. Vi er svært imponert over at mennesker med utviklingshemming søker utfordringer i livet og gleder seg over å konkurrere. Slike holdninger fortjener heiarop og støtte, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Fredag 28. februar til søndag 2. mars 2014 arrangeres Special Olympics Mesterskap i truger og langrenn på Olympiaparken på Lillehammer. Det arrangeres konkurranser i alt fra 50 m trugeløp på flatt terreng til 5 km på ski. EM i alpint arrangeres på Tryvann 29-30 mars.

-  Vi er glade for at REMA 1000 vil bidra slik at vi kan arrangere internasjonale vinterleker for våre utøvere. REMA 1000 viser genuin interesse for vårt arbeid og for våre utøvere ved å involvere seg i våre arrangement, sier generalsekretær i Special Olympics Norge, Geir Smeby.

Special Olympics Norge er en del av verdens største idrettsbevegelse for mennesker med utviklingshemning, som både tilrettelegger trening og konkurranser. Formålet er å tilby barn, unge
og voksne med utviklingshemming muligheter for trening året rundt. Utøvere på alle ferdighetsnivåer får dermed muligheten til å være aktive, forbedre seg, og oppleve suksess.

I tillegg til sponsing av arrangementene i vinter, lover REMA 1000 også å stille opp på flere måter.

-  Vi i REMA 1000 skal stille som heiagjeng og støttespillere for verdens beste idrettsutøvere når de skal konkurrere på Lillehammer og på Tryvann i vinter, lover Ole Robert Reitan.

BILDE: Avtalen ble signert av generalsekretær i Special Olympics Norge, Geir Smeby (t.h), sponsorsjef Vidar Riseth, REMA 1000 og Knut Kvilekval, Special Olympics Norge.

Jeanette Johnsen

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO