"Myggen" møtte Streetpøbler!

Når Streetfootball og Pøbelprosjektet slår seg sammen – møtes "Streetpøblene" til kurs med hele Norges fotballpøbel Erik «Myggen» Mykland som hovedtrener.

29.01.2014 19:00

STREETFOOTBALL jobber for å tilrettelegge aktivitetstilbud som appellerer til ungdom som faller utenfor den organiserte idretten. PØBELPROSJEKTET har som mål å få unge mennesker som av en eller annen grunn står utenfor det etablerte skolesystem og arbeidslivet - ut i jobb eller videreutdannelse.

Forleden møttes deltagerne fra begge prosjektene, blant annet for å lære mer om hvordan skrive en CV og hvordan sette seg realistiske mål for arbeid og utdanning, og gjennomføre det.

Kurset ble holdt under ledelse av prosjektleder for Streetfootball, Rolf Choi Tenold og hovedtrener Erik «Myggen» Mykland, som også er ansatt som oppfølger i Pøbelprosjektet.

«Myggen’s» historie fra livet som fotballproff er selvsagt spennende, men like lærerik er veien han har gått i etterkant med sine utfordringer og tilpasninger til et nytt liv.

En like viktig del av kurset, er fysisk aktivitet. Her fikk deltakerne en innføring i øvelser som kan være med å forebygge belastningsskader, noe som ofte kan bli et problem når man starter et aktivt yrkesliv kombinert med en passiv livsstil.

En viktig del av programmet var også innføring i jobbrekrutteringsprogrammet med REMA 1000.  I 2012 signerte Streetfotballprosjektet en hovedsponsoravtale med REMA 1000. Gjennom sponsoravtalen setter prosjektet opp kurs i de store byene i Norge, og deltagerne kan få tilbud om kurs på REMA-skolen, som gir dem en god sjanse til jobb i en av REMA 1000-butikkene.

Jeanette Johnsen

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Halv skatt, halv moms - REMA 1000 tar grep og kutter prisene på over 100 julevarer

Nå setter dagligvareaktøren ned prisene på et stort antall julevarer tilsvarende halv moms.

Pressrelease

Uno-X og REMA 1000 satser stort på elektrisk tungtransport

I forbindelse med at REMA 1000 skal legge om all sin varetransport til nullutslippsløsninger, åpner Uno-X Mobility i dag selskapets første lynlader...

Pressrelease

To kvinner på topp i Nye Hjorten Teater

Med raushet, mot og en klar ambisjon om å alltid overgå forventningene, skal Nye Hjorten Teater skape sceneopplevelser i verdensklasse. Vi vil være...

Pressrelease

University of South Carolina er vinner av NHHs casekonkurranse

Reitan Retail spurte studenter om råd i NHHs internasjonale casekonkurranse. Nå er konkurransen over, og vi gratulerer studentene fra University of...

Pressrelease

Reitan Retail er caseselskap i NHHs casekonkurranse

I dag ble Reitan Retail avslørt som caseselskap i årets NHH International Case Competition (NHH ICC). De neste 24 timene vil 12 lag utvikle...

Pressrelease

Ny Commercial Director for Britannia Hotel

Kenneth Enæs-Hanssen blir ny Commercial Director for Britannia Hotel. Enæs-Hansen går inn i en nyopprettet rolle, med overordnet ansvar for...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO