"Myggen" møtte Streetpøbler!

29.01.2014 19:00

Når Streetfootball og Pøbelprosjektet slår seg sammen – møtes "Streetpøblene" til kurs med hele Norges fotballpøbel Erik «Myggen» Mykland som hovedtrener.

Jeanette Johnsen
Tittel:Senior Kommunikasjonsrådgiver
Mobil:+47 470 21 517 / +47 906 08 560
E-post:jeanette.johnsen@rema.no

STREETFOOTBALL jobber for å tilrettelegge aktivitetstilbud som appellerer til ungdom som faller utenfor den organiserte idretten. PØBELPROSJEKTET har som mål å få unge mennesker som av en eller annen grunn står utenfor det etablerte skolesystem og arbeidslivet - ut i jobb eller videreutdannelse.

Forleden møttes deltagerne fra begge prosjektene, blant annet for å lære mer om hvordan skrive en CV og hvordan sette seg realistiske mål for arbeid og utdanning, og gjennomføre det.

Kurset ble holdt under ledelse av prosjektleder for Streetfootball, Rolf Choi Tenold og hovedtrener Erik «Myggen» Mykland, som også er ansatt som oppfølger i Pøbelprosjektet.

«Myggen’s» historie fra livet som fotballproff er selvsagt spennende, men like lærerik er veien han har gått i etterkant med sine utfordringer og tilpasninger til et nytt liv.

En like viktig del av kurset, er fysisk aktivitet. Her fikk deltakerne en innføring i øvelser som kan være med å forebygge belastningsskader, noe som ofte kan bli et problem når man starter et aktivt yrkesliv kombinert med en passiv livsstil.

En viktig del av programmet var også innføring i jobbrekrutteringsprogrammet med REMA 1000.  I 2012 signerte Streetfotballprosjektet en hovedsponsoravtale med REMA 1000. Gjennom sponsoravtalen setter prosjektet opp kurs i de store byene i Norge, og deltagerne kan få tilbud om kurs på REMA-skolen, som gir dem en god sjanse til jobb i en av REMA 1000-butikkene.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO