"Myggen" møtte Streetpøbler!

Når Streetfootball og Pøbelprosjektet slår seg sammen – møtes "Streetpøblene" til kurs med hele Norges fotballpøbel Erik «Myggen» Mykland som hovedtrener.

29.01.2014 19:00

STREETFOOTBALL jobber for å tilrettelegge aktivitetstilbud som appellerer til ungdom som faller utenfor den organiserte idretten. PØBELPROSJEKTET har som mål å få unge mennesker som av en eller annen grunn står utenfor det etablerte skolesystem og arbeidslivet - ut i jobb eller videreutdannelse.

Forleden møttes deltagerne fra begge prosjektene, blant annet for å lære mer om hvordan skrive en CV og hvordan sette seg realistiske mål for arbeid og utdanning, og gjennomføre det.

Kurset ble holdt under ledelse av prosjektleder for Streetfootball, Rolf Choi Tenold og hovedtrener Erik «Myggen» Mykland, som også er ansatt som oppfølger i Pøbelprosjektet.

«Myggen’s» historie fra livet som fotballproff er selvsagt spennende, men like lærerik er veien han har gått i etterkant med sine utfordringer og tilpasninger til et nytt liv.

En like viktig del av kurset, er fysisk aktivitet. Her fikk deltakerne en innføring i øvelser som kan være med å forebygge belastningsskader, noe som ofte kan bli et problem når man starter et aktivt yrkesliv kombinert med en passiv livsstil.

En viktig del av programmet var også innføring i jobbrekrutteringsprogrammet med REMA 1000.  I 2012 signerte Streetfotballprosjektet en hovedsponsoravtale med REMA 1000. Gjennom sponsoravtalen setter prosjektet opp kurs i de store byene i Norge, og deltagerne kan få tilbud om kurs på REMA-skolen, som gir dem en god sjanse til jobb i en av REMA 1000-butikkene.

Jeanette Johnsen

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO