Gull til #KLHD

I går kveld, 8. mai ble REMA 1000 sammen med Hyper tildelt Retailprisen i kategorien “Internmotivasjon og innsalgsaktiviteter” for #KLHD.

09.05.2014 11:01

#KLHD er en online treningsportal, tilpasset den generasjonen som er vokst opp med mobilen i lomma. Ved å ta i bruk sosiale medier, digitale 3D-spill, og teknologiens metoder rundt egentrening og egenmotivasjon, har vi klart å skape engasjement rundt læring og kompetanseutvikling internt.

- En slik utmerkelsene er motiverende for alle de dyktige og engasjerte menneskene som jobber i og med REMA 1000 hver dag. #KLHD gir hver ansatt enkel tilgang til å trene, lære, delta, konkurrere, og kanskje viktigst av alt – dele fra egen hverdag og bli sett – det er verdifullt. At arbeidet vi har gjort for våre ansatte i samarbeid med Hyper blir anerkjent er veldig stas, sier administrerende direktør for REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Vi gratulerer Stormberg som ble kåret til Årets Retailer 2013 og alle de andre vinnerne.

På bildet (fra venstre): Anita Kalkvik - Hyper, Marit Sælid Johannessen - REMA 1000, Rolf Risnes - Hyper og Kirsti Winther Hansen Alnes - REMA 1000.

Om Retailprisen
Retailprisen har som mål å sette fokus på og bidra til å heve kvaliteten på kommunikasjon innen detaljhandel og å premiere de beste arbeidene basert på kreativitet og dokumentert effekt.

Med dokumentert effekt ser vi etter eksempelvis salgsøkning, økning i markedsandel, økning i trafikk, men også øvrige mål kan ha betydning for vurderingen - avhengig av formålet med kampanjen.

Innen kreativitet ser vi på idé, utforming, virkemidler, kanaler og strategi.

Retailprisen favner et bredt spekter av kommunikasjonsjobber innen detaljhandel, både innenfor tradisjonelle og digitale kanaler. Det er hvordan ulike kommunikasjonsjobber utnytter kreativ, kommersiell kommunikasjon innen retailfaget som er utslagsgivende for Retailprisen.

Det ble delt ut edelt metall i totalt 11 kategorier, i tillegg til kåringen av Årets Retailer. 

Les mer her

Jeanette Johnsen

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Ny Commercial Director for Britannia Hotel

Kenneth Enæs-Hanssen blir ny Commercial Director for Britannia Hotel. Enæs-Hansen går inn i en nyopprettet rolle, med overordnet ansvar for...

Pressrelease

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i...

Pressrelease

Rabia Khan vinner verdiprisen Årets Ladejarl 2023

Med egen livserfaring og solid fagkunnskap bygger Årets Ladejarl 2023, Rabia Kahn, et mer inkluderende samfunn. Hun er en viktig brobygger og for...

Pressrelease

Her er topp ti til prisen Årets Ladejarl

En av topp ti blir Årets Ladejarl 2023 og får to millioner kroner for sitt arbeid med å skape et varmere samfunn. Prisen gis et enkeltmenneske som...

Pressrelease

Uno-X Mobility vinner Svaneprisen

Svanemerket tildeler Svaneprisen for 2022 til Uno-X Mobility. Uno-X får prisen for sin satsing på Svanemerket bilvask.

Pressrelease

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO