Gull til #KLHD

09.05.2014 11:01

I går kveld, 8. mai ble REMA 1000 sammen med Hyper tildelt Retailprisen i kategorien “Internmotivasjon og innsalgsaktiviteter” for #KLHD.

Jeanette Johnsen
Tittel:Senior Kommunikasjonsrådgiver
Mobil:+47 470 21 517 / +47 906 08 560
E-post:jeanette.johnsen@rema.no

#KLHD er en online treningsportal, tilpasset den generasjonen som er vokst opp med mobilen i lomma. Ved å ta i bruk sosiale medier, digitale 3D-spill, og teknologiens metoder rundt egentrening og egenmotivasjon, har vi klart å skape engasjement rundt læring og kompetanseutvikling internt.

- En slik utmerkelsene er motiverende for alle de dyktige og engasjerte menneskene som jobber i og med REMA 1000 hver dag. #KLHD gir hver ansatt enkel tilgang til å trene, lære, delta, konkurrere, og kanskje viktigst av alt – dele fra egen hverdag og bli sett – det er verdifullt. At arbeidet vi har gjort for våre ansatte i samarbeid med Hyper blir anerkjent er veldig stas, sier administrerende direktør for REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Vi gratulerer Stormberg som ble kåret til Årets Retailer 2013 og alle de andre vinnerne.

På bildet (fra venstre): Anita Kalkvik - Hyper, Marit Sælid Johannessen - REMA 1000, Rolf Risnes - Hyper og Kirsti Winther Hansen Alnes - REMA 1000.

Om Retailprisen
Retailprisen har som mål å sette fokus på og bidra til å heve kvaliteten på kommunikasjon innen detaljhandel og å premiere de beste arbeidene basert på kreativitet og dokumentert effekt.

Med dokumentert effekt ser vi etter eksempelvis salgsøkning, økning i markedsandel, økning i trafikk, men også øvrige mål kan ha betydning for vurderingen - avhengig av formålet med kampanjen.

Innen kreativitet ser vi på idé, utforming, virkemidler, kanaler og strategi.

Retailprisen favner et bredt spekter av kommunikasjonsjobber innen detaljhandel, både innenfor tradisjonelle og digitale kanaler. Det er hvordan ulike kommunikasjonsjobber utnytter kreativ, kommersiell kommunikasjon innen retailfaget som er utslagsgivende for Retailprisen.

Det ble delt ut edelt metall i totalt 11 kategorier, i tillegg til kåringen av Årets Retailer. 

Les mer her

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO