Gull til #KLHD

I går kveld, 8. mai ble REMA 1000 sammen med Hyper tildelt Retailprisen i kategorien “Internmotivasjon og innsalgsaktiviteter” for #KLHD.

09.05.2014 11:01

#KLHD er en online treningsportal, tilpasset den generasjonen som er vokst opp med mobilen i lomma. Ved å ta i bruk sosiale medier, digitale 3D-spill, og teknologiens metoder rundt egentrening og egenmotivasjon, har vi klart å skape engasjement rundt læring og kompetanseutvikling internt.

- En slik utmerkelsene er motiverende for alle de dyktige og engasjerte menneskene som jobber i og med REMA 1000 hver dag. #KLHD gir hver ansatt enkel tilgang til å trene, lære, delta, konkurrere, og kanskje viktigst av alt – dele fra egen hverdag og bli sett – det er verdifullt. At arbeidet vi har gjort for våre ansatte i samarbeid med Hyper blir anerkjent er veldig stas, sier administrerende direktør for REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Vi gratulerer Stormberg som ble kåret til Årets Retailer 2013 og alle de andre vinnerne.

På bildet (fra venstre): Anita Kalkvik - Hyper, Marit Sælid Johannessen - REMA 1000, Rolf Risnes - Hyper og Kirsti Winther Hansen Alnes - REMA 1000.

Om Retailprisen
Retailprisen har som mål å sette fokus på og bidra til å heve kvaliteten på kommunikasjon innen detaljhandel og å premiere de beste arbeidene basert på kreativitet og dokumentert effekt.

Med dokumentert effekt ser vi etter eksempelvis salgsøkning, økning i markedsandel, økning i trafikk, men også øvrige mål kan ha betydning for vurderingen - avhengig av formålet med kampanjen.

Innen kreativitet ser vi på idé, utforming, virkemidler, kanaler og strategi.

Retailprisen favner et bredt spekter av kommunikasjonsjobber innen detaljhandel, både innenfor tradisjonelle og digitale kanaler. Det er hvordan ulike kommunikasjonsjobber utnytter kreativ, kommersiell kommunikasjon innen retailfaget som er utslagsgivende for Retailprisen.

Det ble delt ut edelt metall i totalt 11 kategorier, i tillegg til kåringen av Årets Retailer. 

Les mer her

Jeanette Johnsen

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO