REMA 1000 kåret de beste av de beste!

06.01.2015 22:50

Spenningen var stor da vinneren av Årets region skulle utnevnes; de tre finalistene var region Oslo, region Sør Vest og region Midtre Østland.

Til jubel og begeistring ble de beste av de beste i serviceapparatet til REMA 1000 kåret tirsdag 6. januar: Årets region, Årets distribunal og Årets leverandør skal unnes og beundres.

Årets region
- For meg er kåringen Årets region det absolutte høydepunktet i dag. Kombinasjonen av regionens og kjøpmennenes økonomiske utvikling, lønnsomhet og kontroll er det som ligger til grunn for utvelgelsen. Region Sør Vest tar hjem tittelen Årets beste region i 2014, sier administrerende direktør i REMA 1000 Norge, Tom Kristiansen.

En tydelig rørt og stolt regionsdirektør mottok prisen sammen med sitt nærmeste team.

- Det er helt fantastisk å vinne denne kåringen. Fantastisk gjeng på regionen - fantastiske kjøpmenn. Det betyr mye for oss og våre kjøpmenn å få mulighet til å drive denne regionen med Norges beste kjøpmannskorps - og ikke minst supre leverandører og logistikkapparat. Jeg vil takke alle støttespillere i hele REMA 1000 og alle våre fantastiske kjøpmenn, sier regionsdirektør Per Tore Solstad.

Årets distribunal
Årets distribunal skal bidra til at REMA Distribusjon kommer nærmere sin visjon som er å bli «Norges mest verdiskapende logistikkpartner». Dette gjør de ved å levere varene, ta vare på medarbeiderne og på en ansvarlig måte bidra til økt konkurransekraft i verdikjeden.

Årets distribunal 2014 er Distribunal Bergen.

- Verdens beste ledergruppe har verdens beste medarbeidere i verdens beste selskap - og de ser dere her, smilte en strålende fornøyd direktør Trond Eikeland på REMA 1000 Distribunal Bergen da de mottok prisen.

Årets leverandør
Årets Leverandør skal bidra til vekst gjennom innovasjonsevne samt at den bidrar til fremgang gjennom lønnsomhet. Prisen Årets leverandør gikk til REMA Brands. Kjøpmenn og regioner har bidratt til å vurdere pris, kvalitet og totalbilde for leverandøren som gikk av med seieren.

- Selskapet har evne til å skape vekst for seg selv og REMA 1000 og kan vise til god lønnsomhet og god kvalitet på varene, sier tidligere administrerende direktør i REMA Industrier, Martin Klafstad.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO