Til jubel og begeistring ble de beste av de beste i serviceapparatet til REMA 1000 kåret tirsdag 6. januar: Årets region, Årets distribunal og Årets leverandør skal unnes og beundres.
Til jubel og begeistring ble de beste av de beste i serviceapparatet til REMA 1000 kåret tirsdag 6. januar: Årets region, Årets distribunal og Årets leverandør skal unnes og beundres.

REMA 1000 kåret de beste av de beste!

Spenningen var stor da vinneren av Årets region skulle utnevnes; de tre finalistene var region Oslo, region Sør Vest og region Midtre Østland.

06.01.2015 22:50

Årets region
- For meg er kåringen Årets region det absolutte høydepunktet i dag. Kombinasjonen av regionens og kjøpmennenes økonomiske utvikling, lønnsomhet og kontroll er det som ligger til grunn for utvelgelsen. Region Sør Vest tar hjem tittelen Årets beste region i 2014, sier administrerende direktør i REMA 1000 Norge, Tom Kristiansen.

En tydelig rørt og stolt regionsdirektør mottok prisen sammen med sitt nærmeste team.

- Det er helt fantastisk å vinne denne kåringen. Fantastisk gjeng på regionen - fantastiske kjøpmenn. Det betyr mye for oss og våre kjøpmenn å få mulighet til å drive denne regionen med Norges beste kjøpmannskorps - og ikke minst supre leverandører og logistikkapparat. Jeg vil takke alle støttespillere i hele REMA 1000 og alle våre fantastiske kjøpmenn, sier regionsdirektør Per Tore Solstad.

Årets distribunal
Årets distribunal skal bidra til at REMA Distribusjon kommer nærmere sin visjon som er å bli «Norges mest verdiskapende logistikkpartner». Dette gjør de ved å levere varene, ta vare på medarbeiderne og på en ansvarlig måte bidra til økt konkurransekraft i verdikjeden.

Årets distribunal 2014 er Distribunal Bergen.

- Verdens beste ledergruppe har verdens beste medarbeidere i verdens beste selskap - og de ser dere her, smilte en strålende fornøyd direktør Trond Eikeland på REMA 1000 Distribunal Bergen da de mottok prisen.

Årets leverandør
Årets Leverandør skal bidra til vekst gjennom innovasjonsevne samt at den bidrar til fremgang gjennom lønnsomhet. Prisen Årets leverandør gikk til REMA Brands. Kjøpmenn og regioner har bidratt til å vurdere pris, kvalitet og totalbilde for leverandøren som gikk av med seieren.

- Selskapet har evne til å skape vekst for seg selv og REMA 1000 og kan vise til god lønnsomhet og god kvalitet på varene, sier tidligere administrerende direktør i REMA Industrier, Martin Klafstad.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO