Stolte kommunikatører med velfortjent utmerkelse: Jeanette Johnsen, Kaia Østbye Andresen og Amalie Knudsen.

REMA 1000 finalist og blant topp tre i Gullenken 2015

REMA 1000 fikk topp tre plassering sammen med Telenor og Altibox i kategorien "Beste kundeservice i sosiale medier" under Social Media Days. Gratulerer til Telenor som vant kategorien.

04.02.2015 15:30

Social Media Days er et årlig arrangement der man kårer de beste aktørene innenfor sosiale medier i ulike kategorier. Selve kåringen - Gullenken 2015 - ble avholdt på kvelden tirsdag 3. februar.

- Det er bare litt over et år siden REMA 1000 begynte å svare kundene sine på Facebook, Twitter og Instagram. Det å få denne utmerkelsen etter så kort tid er en fantastisk annerkjennelse for arbeidet som har blitt gjort, sier kommunikasjonssjef Marianne Moen, som har ansvaret for satsningen på sosiale medier i REMA 1000.

REMA 1000 skal være til stede der kundene er, og har som mål å begeistre kundene med god dialog, inspirasjon, tips og matglede. Kundedialogen og tilstedeværelsen i sosiale medier skal gi merverdi til handleopplevelsen. Hver eneste kunde skal føle seg betydningsfull.

Det skal være lett å snakke med REMA 1000 enten kundene er i butikk, på nettsiden vår eller i sosiale medier som Facebook, Twitter eller Instagram.

- Å være lett tilgjengelig, relevante og aktuelle er en forutsetning for å lykkes i sosiale medier slik vi ser det. REMA 1000 har en stor personlighet som vi får uttrykke enda mer i sosiale medier enn via tradisjonell reklame, smiler Marianne Moen.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:

REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Ny Commercial Director for Britannia Hotel

Kenneth Enæs-Hanssen blir ny Commercial Director for Britannia Hotel. Enæs-Hansen går inn i en nyopprettet rolle, med overordnet ansvar for...

Pressrelease

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i...

Pressrelease

Rabia Khan vinner verdiprisen Årets Ladejarl 2023

Med egen livserfaring og solid fagkunnskap bygger Årets Ladejarl 2023, Rabia Kahn, et mer inkluderende samfunn. Hun er en viktig brobygger og for...

Pressrelease

Her er topp ti til prisen Årets Ladejarl

En av topp ti blir Årets Ladejarl 2023 og får to millioner kroner for sitt arbeid med å skape et varmere samfunn. Prisen gis et enkeltmenneske som...

Pressrelease

Uno-X Mobility vinner Svaneprisen

Svanemerket tildeler Svaneprisen for 2022 til Uno-X Mobility. Uno-X får prisen for sin satsing på Svanemerket bilvask.

Pressrelease

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO