Thor Hushovd sykler sammen med REMA 1000

Sykkel-touren med Thor Hushovd – arrangert sammen med TV2 – flytter seg fra sted til sted i Norge – akkurat som Tour de France i Frankrike.

03.03.2015 07:30

Møt opp og få en fin treningstur sammen med tidenes beste norske sykkelrytter – med TV2 i følgebilen! Alle kan være med – uansett alder og treningsgrunnlag.

REMA 1000 og Thor Hushovd samarbeider om å fremme en aktiv livsstil og et sunt kosthold.
Etter at samarbeidet mellom REMA 1000 og Thor Hushovd ble inngått i 2014, har det blitt gjennomført tiltak som har ført til økt fokus på frukt og grønsaker blant REMA 1000's kjøpmenn.

Thor Hushovd ønsker også å bidra til å fremme en aktiv livsstil for kundene til REMA 1000. Han la derfor frem et forslag om å gjøre noe helt nytt - en Sykkel-tour som flytter seg fra sted til sted i Norge - akkurat som Tour de France i Frankrike.

Etter en planleggingsprosess sammen med begeistrede kjøpmenn ble planen klar - seks unike sykkelritt i seks landsdeler!

21. mars starter det første rittet i Arendal, og rittene fortsetter frem mot sommeren i Ålesund, Tønsberg, Trondheim, Sandnes og Lillehammer.

- Vi vil fremme folkehelsa ved å få med oss folk ut for å sykle sammen med sykkellegenden Thor Hushovd, sier Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000. - Vi ønsker å motivere til starten av en ny sykkelsesong for folk flest. Det er derfor vi nå arrangerer seks gratis sykkelritt hvor alle kan delta, sier han.

Sykkel-Tour er sykkelritt hvor alle kan delta uansett alder og treningsgrunnlag. Traseene begynner fra en REMA 1000 - startbutikk og vil fortsett fra REMA 1000-butikk til REMA 1000-butikk langs veien. Til slutt ender deltakerne opp på en REMA 1000-butikk med et målområde.

Her vil det være et hyggelig arrangement der deltakerne møter Thor Hushovd og kan få en autograf. Det vil også bli servert smakebiter av REMA 1000-produkter og det vil være aktiviteter for de minste. 

Det blir delt ut mange flotte premier, og selve hovedpremien – en unik tur til Tour de France med Thor Hushovd - trekkes helt til slutt blant alle som har vært med og syklet.

Hovedpremien er en svært eksklusiv tur for vinneren med følge, og gir en unik opplevelse av Tour de France.
Thor Hushovd reiser sammen med de heldige og åpner opp dørene til Tour de France – slik sirkuset oppleves fra innsiden: De vil sykle deler av etappene samme med Thor, hilse på rytterne, være med der lagene deler ut mat og drikke, og ikke minst ha flotte plasser i målområdet når rytterne kommer i mål. Dette vil rett og slett bli den ultimate Tour de France-opplevelsen!

All informasjon om Sykkel-touren finnes på REMA 1000 sine nettsider.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:

REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2014 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 37.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO