Bryr du deg?

17.03.2015 09:00

Kan du være opptatt av business og miljø samtidig? Være forretningsmenneske og miljøagent på samme tid? 2014 har lært oss at, ja – det kan du.

Bryr du deg om verdibasert ledelse? Er du opptatt av å være en betydningsfull kunde? Synes du det er riktig å gi folk en ny sjanse? Mener du at en aktiv livstil og et balansert kosthold gir bedre livskvalitet? Vil du være trygg på hva maten du spiser inneholder? Har du forventninger til at produsenter, leverandører og butikkeiere er miljøbevisste? Tror du at mangfold kan være en suksessfaktor? Er du for åpenhet i matbransjen? Vil du redde regnskog?

REMA 1000 er opptatt av, og engasjerer seg i alle disse spørsmålene og kan svare et høyt JA til alle sammen. For å få vite mer om ansvaret vi har og tar, hva vi er opptatt av, hva vi bryr oss om, hva vi måler og hva vi har fokus på som en betydelig dagligvareaktør - kan du lese om i årets ansvarsrapport.

For andre året på rad viser vi frem arbeidet vi gjør med samfunnsansvar, Corporate Social Responsibility (CSR) eller Corporate Responsibility and Sustainability (CRS) som noen velger å kalle det. I REMA 1000 kaller vi dette arbeidet helt enkelt for ANSVAR – da skjønner alle hva vi snakker om.

Les rapporten på våre nettsider rema.no.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:

REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 36.611 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO