Bryr du deg?

Kan du være opptatt av business og miljø samtidig? Være forretningsmenneske og miljøagent på samme tid? 2014 har lært oss at, ja – det kan du.

17.03.2015 09:00

Bryr du deg om verdibasert ledelse? Er du opptatt av å være en betydningsfull kunde? Synes du det er riktig å gi folk en ny sjanse? Mener du at en aktiv livstil og et balansert kosthold gir bedre livskvalitet? Vil du være trygg på hva maten du spiser inneholder? Har du forventninger til at produsenter, leverandører og butikkeiere er miljøbevisste? Tror du at mangfold kan være en suksessfaktor? Er du for åpenhet i matbransjen? Vil du redde regnskog?

REMA 1000 er opptatt av, og engasjerer seg i alle disse spørsmålene og kan svare et høyt JA til alle sammen. For å få vite mer om ansvaret vi har og tar, hva vi er opptatt av, hva vi bryr oss om, hva vi måler og hva vi har fokus på som en betydelig dagligvareaktør - kan du lese om i årets ansvarsrapport.

For andre året på rad viser vi frem arbeidet vi gjør med samfunnsansvar, Corporate Social Responsibility (CSR) eller Corporate Responsibility and Sustainability (CRS) som noen velger å kalle det. I REMA 1000 kaller vi dette arbeidet helt enkelt for ANSVAR – da skjønner alle hva vi snakker om.

Les rapporten på våre nettsider rema.no.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:

REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 36.611 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO