Tidenes beste grillnyheter fra REMA 1000 noensinne!

20.04.2015 13:28

Endelig er våren her og det er på tide å finne frem grillen! REMA 1000 lanserer tidenes desidert beste grillsortiment sammen med Craig Withson, og har i år også en sterk satsning på fisk og kylling.

Årets viktigste nyheter er i butikken og grillsesongen er offisielt åpnet! Fra venstre: Sjef for Produkt- og Forretningsutvikling Ole Førre Skogstø og Kategoridirektør Rødt kjøtt Jo Henning Espevalen.

Sunnere alternativer
Ferske og gode rå kjøttstykker eller ferdig marinert og krydret – valget er ditt! I år er det enda enklere å sette sitt eget preg på kjøttet, eller å nyte nye og spennende smaker.
De som er glade i kylling kan virkelig glede seg – her er det mange fristende nyheter!

- Tiden er inne for å ta tilbake eneveldet på grilltronen! Vi er overbevist om at vi har de beste grillproduktene i Norge - utviklet sammen med Norges eneste grillkonge; Craig Withson!, sier Ole Førre Skogstø, Sjef for Produkt- og Forretningsutvikling.

- Flere sunnere alternativer har vært vårt store fokus i år, og vi har utviklet flere smakfulle kyllingprodukter til grillen, sier Skogstø. - Vi er spesielt stolte av at Stangekylling nå er en del av grillsatsningen med utrolig velsmakende kjøttstykker i marinade, fortsetter han.

- Som alltid har vi med oss dyktige leverandører som ønsker å være med på å løfte grillsortimentet, forteller Skogstø. – I år ønsket også våre fiskeleverandører å være med på produktutviklingen i årets grillsatsing. Dette har resultert i spennende smaker og perfekte stykker av fisk til grillen!

Spennende kjøttnyheter
Kategoridirektør Rødt kjøtt Jo Henning Espevalen forteller om noen av årets mest spennende nyheter i kjøttkategorien.

- Vi har hatt stor suksess med sliders foregående år, og i år lanserer vi en rå nyhet av bestselgeren – små venteburgere med meget høyt kjøttinnhold. Vi har også utviklet en ny burger i samarbeid med Craig Withson: Craig’s Favorite Burger. Dette er store, saftige og rå burgere med høyt kjøttinnhold og mye smak, sier Espevalen. – Vår påstand er at bedre kvalitet på en burger må du på en skikkelig burgerbar for å få, sier han. - Ventepølser i en hendig 4-pakning til kun kr 10,- er også nytt av året. Perfekt for hele familien!, avslutter Espevalen.

Tilbehør for enhver smak
Nytt av året er også mange spennende tilbehørsnyheter. Bønnesalat og hummus er sunne og lette alternativ til potetsalaten. Det er også utviklet helt nye burgerbrød og grillgrønnsakene får du i en praktisk grillform.
Craig har også satt sitt amerikanske preg på den nye potetsalaten som han har vært med å utvikle.


VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO