Årets viktigste nyheter er i butikken og grillsesongen er offisielt åpnet! Fra venstre: Sjef for Produkt- og Forretningsutvikling Ole Førre Skogstø og Kategoridirektør Rødt kjøtt Jo Henning Espevalen.
Årets viktigste nyheter er i butikken og grillsesongen er offisielt åpnet! Fra venstre: Sjef for Produkt- og Forretningsutvikling Ole Førre Skogstø og Kategoridirektør Rødt kjøtt Jo Henning Espevalen.

Tidenes beste grillnyheter fra REMA 1000 noensinne!

Endelig er våren her og det er på tide å finne frem grillen! REMA 1000 lanserer tidenes desidert beste grillsortiment sammen med Craig Withson, og har i år også en sterk satsning på fisk og kylling.

20.04.2015 13:28

Sunnere alternativer
Ferske og gode rå kjøttstykker eller ferdig marinert og krydret – valget er ditt! I år er det enda enklere å sette sitt eget preg på kjøttet, eller å nyte nye og spennende smaker.
De som er glade i kylling kan virkelig glede seg – her er det mange fristende nyheter!

- Tiden er inne for å ta tilbake eneveldet på grilltronen! Vi er overbevist om at vi har de beste grillproduktene i Norge - utviklet sammen med Norges eneste grillkonge; Craig Withson!, sier Ole Førre Skogstø, Sjef for Produkt- og Forretningsutvikling.

- Flere sunnere alternativer har vært vårt store fokus i år, og vi har utviklet flere smakfulle kyllingprodukter til grillen, sier Skogstø. - Vi er spesielt stolte av at Stangekylling nå er en del av grillsatsningen med utrolig velsmakende kjøttstykker i marinade, fortsetter han.

- Som alltid har vi med oss dyktige leverandører som ønsker å være med på å løfte grillsortimentet, forteller Skogstø. – I år ønsket også våre fiskeleverandører å være med på produktutviklingen i årets grillsatsing. Dette har resultert i spennende smaker og perfekte stykker av fisk til grillen!

Spennende kjøttnyheter
Kategoridirektør Rødt kjøtt Jo Henning Espevalen forteller om noen av årets mest spennende nyheter i kjøttkategorien.

- Vi har hatt stor suksess med sliders foregående år, og i år lanserer vi en rå nyhet av bestselgeren – små venteburgere med meget høyt kjøttinnhold. Vi har også utviklet en ny burger i samarbeid med Craig Withson: Craig’s Favorite Burger. Dette er store, saftige og rå burgere med høyt kjøttinnhold og mye smak, sier Espevalen. – Vår påstand er at bedre kvalitet på en burger må du på en skikkelig burgerbar for å få, sier han. - Ventepølser i en hendig 4-pakning til kun kr 10,- er også nytt av året. Perfekt for hele familien!, avslutter Espevalen.

Tilbehør for enhver smak
Nytt av året er også mange spennende tilbehørsnyheter. Bønnesalat og hummus er sunne og lette alternativ til potetsalaten. Det er også utviklet helt nye burgerbrød og grillgrønnsakene får du i en praktisk grillform.
Craig har også satt sitt amerikanske preg på den nye potetsalaten som han har vært med å utvikle.


Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Halv skatt, halv moms - REMA 1000 tar grep og kutter prisene på over 100 julevarer

Nå setter dagligvareaktøren ned prisene på et stort antall julevarer tilsvarende halv moms.

Pressrelease

Uno-X og REMA 1000 satser stort på elektrisk tungtransport

I forbindelse med at REMA 1000 skal legge om all sin varetransport til nullutslippsløsninger, åpner Uno-X Mobility i dag selskapets første lynlader...

Pressrelease

To kvinner på topp i Nye Hjorten Teater

Med raushet, mot og en klar ambisjon om å alltid overgå forventningene, skal Nye Hjorten Teater skape sceneopplevelser i verdensklasse. Vi vil være...

Pressrelease

University of South Carolina er vinner av NHHs casekonkurranse

Reitan Retail spurte studenter om råd i NHHs internasjonale casekonkurranse. Nå er konkurransen over, og vi gratulerer studentene fra University of...

Pressrelease

Reitan Retail er caseselskap i NHHs casekonkurranse

I dag ble Reitan Retail avslørt som caseselskap i årets NHH International Case Competition (NHH ICC). De neste 24 timene vil 12 lag utvikle...

Pressrelease

Ny Commercial Director for Britannia Hotel

Kenneth Enæs-Hanssen blir ny Commercial Director for Britannia Hotel. Enæs-Hansen går inn i en nyopprettet rolle, med overordnet ansvar for...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO