REMA 1000 takker for samarbeidet med Bocuse d'Or Norge!

21.04.2015 10:00

Et fantastisk samarbeid med Bocuse d’Or Norge er over, og REMA 1000 takker for all delt kunnskap, faglige råd og inspirerende oppskrifter. I mai 2013 begynte et nytt kapittel i REMA 1000 sin historie: et samarbeid med Bocuse d’Or Norge og flere av de norske Bocuse-kokkene.

Fra venstre: Ørjan Johannessen, Odd Ivar Solvold, Terje Ness og Bent Stiansen.

Det har vært to år fylt med matfaglige råd og inspirasjon i verdensklasse, og REMA 1000 sine kunder har virkelig fått glede seg over Bocusekokkenes formidling og matglede. De har utviklet helt nye oppskrifter med ferske råvarer som kan kjøpes i alle REMA 1000-butikker. Og kokkene har vist at god mat ikke bare handler om dyre råvarer, men om å følge noen enkle kokkefaglige tips og råd med de råvarene en har - og la seg inspirere av spennende oppskrifter.

Det har vært spennende å følge Ørjan Johannesen på hans vei til gull i verdens mest prestisjefylte konkurranse i kokkekunst, selveste Bocuse d’Or i Lyon. Da han stod på øverste plass på pallen i januar i år beviste han igjen at vi i Norge fortsatt har kokker i verdensklasse.

Bocuse d’Or Norge har bidratt til REMA 1000 sin kvalitetsreise med utvikling av produkter og markedsføringskonsepter som Helg, Norsk Nå og Middag til under hundrelappen. Bocuse-kokkene har fremvist spektakulær matlidenskap og har velvillig delt sine kunnskaper. Det har vært en flott reise med inspirasjon og matglede for kunder og alle medarbeidere i REMA 1000!

Dette takker vi for og ønsker Bocuse d’Or Norge lykke til videre i matverdenen!

  • REMA 1000 og Bocuse d’Or inngikk sponsoravtale i mai 2013
  • Bocuse d’Or har bistått med følgende kandidater: Bent Stiansen, Terje Ness, Ørjan Johannessen, Charles Tjessem og Odd Ivar Solvold

 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO