Det har vært to år fylt med matfaglige råd og inspirasjon i verdensklasse, og REMA 1000 sine kunder har virkelig fått glede seg over Bocusekokkenes formidling og matglede. De har utviklet helt nye oppskrifter med ferske råvarer som kan kjøpes i alle REMA 1000-butikker. Og kokkene har vist at god mat ikke bare handler om dyre råvarer, men om å følge noen enkle kokkefaglige tips og råd med de råvarene en har - og la seg inspirere av spennende oppskrifter.
Det har vært spennende å følge Ørjan Johannesen på hans vei til gull i verdens mest prestisjefylte konkurranse i kokkekunst, selveste Bocuse d’Or i Lyon. Da han stod på øverste plass på pallen i januar i år beviste han igjen at vi i Norge fortsatt har kokker i verdensklasse.
Bocuse d’Or Norge har bidratt til REMA 1000 sin kvalitetsreise med utvikling av produkter og markedsføringskonsepter som Helg, Norsk Nå og Middag til under hundrelappen. Bocuse-kokkene har fremvist spektakulær matlidenskap og har velvillig delt sine kunnskaper. Det har vært en flott reise med inspirasjon og matglede for kunder og alle medarbeidere i REMA 1000!
Dette takker vi for og ønsker Bocuse d’Or Norge lykke til videre i matverdenen!
- REMA 1000 og Bocuse d’Or inngikk sponsoravtale i mai 2013
- Bocuse d’Or har bistått med følgende kandidater: Bent Stiansen, Terje Ness, Ørjan Johannessen, Charles Tjessem og Odd Ivar Solvold