Varen er blitt solgt i butikker sør for Trondheim. Forbrukere som har kjøpt dette produktet merket med siste holdbarhetsdato 12. mai 2015, oppfordres til å levere varen tilbake i butikk. Kunden vil få ny vare eller pengene tilbake.
Salmonella er en tarmbakterie som dør dersom kjøttet varmebehandles over 70 grader. Salmonella kan være skadelig for personer med nedsatt immunforsvar.
- Vi ser svært alvorlig på dette. Vårt viktigste fokus er trygg mat til forbruker, sier kvalitetssjef Martina Rabsch i REMA 1000.
Kontaktperson Nordfjord:
Randi Dortea Støyva, kvalitetssjef Nordfjord | randis@nordfjord-as.no, 906 42 086
Reitangruppen består av fire forretningsområder:
REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.
Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet.
Reitangruppen omsatte i 2014 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 37.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.