Tilbakekalling av King Size Hamburger rå, 360 gram fra Nordfjord

30.04.2015 10:43

- Med hensyn til forbrukersikkerheten, sperret vi umiddelbart alt salg av denne varen i alle våre butikker, sier kvalitetssjef Martina Rabsch i REMA 1000.

Det er mistanke om Salmonella i ett produkt i produksjonen hos Nordfjord, rå King Size Hamburger med siste holdbarhetsdato 12. mai 2015. Varen er sperret for salg i alle butikker.

Varen er blitt solgt i butikker sør for Trondheim. Forbrukere som har kjøpt dette produktet merket med siste holdbarhetsdato 12. mai 2015, oppfordres til å levere varen tilbake i butikk. Kunden vil få ny vare eller pengene tilbake.  

Salmonella er en tarmbakterie som dør dersom kjøttet varmebehandles over 70 grader. Salmonella kan være skadelig for personer med nedsatt immunforsvar.

- Vi ser svært alvorlig på dette. Vårt viktigste fokus er trygg mat til forbruker, sier kvalitetssjef Martina Rabsch i REMA 1000.

Kontaktperson Nordfjord:
Randi Dortea Støyva, kvalitetssjef Nordfjord | randis@nordfjord-as.no, 906 42 086

Reitangruppen består av fire forretningsområder:

REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. 

Reitangruppen omsatte i 2014 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 37.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO