Mangfold gir suksess!
Mangfold gir suksess!

Topp 10-plassering til REMA 1000-kjøpmann

Top 10 og Top 10 Ung leder er et synliggjøringsprosjekt med fokus på å lete frem til, peke ut og generere kunnskap fra internasjonale kvinner og menn som har etablert seg i Norge, og som har inntatt en ledende rolle i norsk arbeids-, samfunns- og/eller kulturliv. Prosjektet har vært gjennomført siden 2004. Ledere, gründere og spesialister deltar i kåringen som skjer i regi av Leadership Foundation.

11.05.2015 14:21

Ahmad Harmouch, kjøpmann hos REMA 1000 Skårer, er en av vinnerne i Topp 10-kåringen av årets rollemodeller for innvandrere. 

- Jeg er veldig opptatt av å drive et inspirerende lederskap, forteller Ahmad. Jeg sluttet å gå på skole som 13- åring til fordel for salgs- og handelsbransjen.

Ahmad startet som veldig ung, og det har gitt han en unik mulighet til å opparbeide seg mye ulik erfaring.

 - Det har bidratt til min selvutvikling. Erfaringen nyttiggjør jeg meg av i alle sammenhenger, og det har hjulpet meg til å oppnå målene mine, sier Ahmad.

Sett pris på det du har!

- En annen erfaring som har hjulpet meg mye i livet, både når det kommer til jobbsammenheng og annet – er min erfaring med fattigdom og dårlige levevilkår. Det har fått meg til å innse at man skal sette pris på det man har, samt legge fokus på forbedringspotensialet i alle svakheter. Jeg ga ikke opp da omstendighetene var på sitt verste i livet mitt, sier en tankefull kjøpmann.

Vilje av stål

- Da jeg kom til Norge kunne jeg ikke norsk, men startet umiddelbart som avisbud for Aftenposten hvor jeg ble omtalt som «supermann», sier Ahmad.

I en alder av 24 ble han salgskonsulent i Coca-Cola og ble kåret til månedens beste selger. I 2009 startet han som ekstrahjelp hos REMA 1000 Skårer - og ambisjonene var store. Han skulle bli kjøpmann. 

- Jeg ble REMA 1000-kjøpman for første gang 2012, og er stolt av det jeg har fått til. Det er ikke så vanskelig, men det krever hardt arbeid og gode lederegenskaper.

Stå-på-vilje og å se menneskene rundt seg er det sentrale fokuset for Ahmad.

- Jeg synes det er ekstra gøy å være tilbake hos REMA 1000 Skårer som kjøpmann. Det er jo her mitt REMA 1000-eventyr startet, smiler en strålende fornøyd Ahmad.

Han sier videre at alle ønsker å bli sett og hørt - og det gjelder både ansatte og kunder. Også han setter pris på å bli sett og er stolt av utmerkelsen han nå har fått, samtidig er han merkbart sjenert av å få skryt og oppmerksomhet.

Les mer om Ahmad i Dagens Næringsliv.

Reitangruppen består av fire forretningsområder:

REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. 

Reitangruppen omsatte i 2014 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 37.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO