Ny Økonomidirektør i REMA 1000 i Norge AS

10.10.2014 15:00

Vegard Strøm er ansatt som Økonomidirektør i REMA 1000 i Norge AS (RiN).

Jeanette Johnsen
Tittel:Senior Kommunikasjonsrådgiver
Mobil:+47 470 21 517 / +47 906 08 560
E-post:jeanette.johnsen@rema.no

Vegard er utdannet ved Handelshøyskolen BI, og har vært profesjonell fotballspiller i Strømsgodset i 10 år. Han begynte deretter i ISS og senere Creuna hvor han senest hadde stillingen som CEO i Creuna Danmark AS samt Group CFO i Creuna AS. 
Vegard er svært målrettet og resultatorientert, mestrer høyt tempo og høye forventninger fra omgivelsene. I tillegg liker han å jobbe med hele verdikjeden – noe som blir en av hans viktigste oppgaver i RiNs ledergruppe. 

- Det er for meg en stor glede å kunne bli en del av norsk næringslivs største suksesser i moderne tid, sier Vegard. - Å få jobbe sammen med mennesker i en organisasjon som aldri hviler på laurbærene, men stadig ønsker å lære og utvikle seg raskere enn sine omgivelser. Jeg har forventninger til fortsatt høye ambisjoner og skyhøyt tempo, og jeg skal gjøre det jeg kan for at REMA 1000 fortsetter å fremstå som den desidert fremste dagligvareaktøren i Norge og Norden.

Gry Aarnes har hatt denne rollen i tillegg til jobben som Økonomidirektør i REMA 1000 AS i 2014, og ser frem til å få Vegard på plass. 
Vegard begynner i REMA 1000 I Norge AS i november, og skal igjennom et omfattende opplæringsprogram. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO