Ny Adm. Dir. ansatt i Norsk Kylling AS

03.12.2014 15:00

Frode Marthinsen tok ett år lenger som Adm. Dir. i Norsk Kylling AS enn opprinnelig planlagt, og sluttfører sitt engasjement sommeren 2015. Kjell Stokbakken er nå ansatt som hans etterfølger og ny Adm. Dir. i Norsk Kylling AS.

Kjell kommer fra stillingen som Fabrikksjef i Marine Harvest Norway AS Region Nord. Han har hatt ansvaret for en fabrikk på Herøy (Nordland), og en fabrikk i Jøkelfjord (Nord-Troms). Hans tidligere erfaring er 17 år i Nidar med hovedtyngde innenfor områder som produksjon, logistikk, prosjekter og forbedringsarbeid.
- Norsk Kylling fremstår for meg som et selskap med eiere og ansatte som innehar høy kompetanse innenfor handel, næringsmidler og matproduksjon, og som viser vilje og evne til videre spennende utvikling av selskapet, sier Kjell. - Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver i arbeidet med å videreutvikle Norsk Kylling som en av Norges største og viktigste matprodusenter.

- Vi ser frem imot å få Kjell på laget, sier Ole Robert Reitan, Adm. Dir. i REMA 1000 og styreleder i Norsk Kylling. - Kjell har lang og god erfaring med produksjon og ledelse, og vil passe godt inn i vårt kompetente team på Norsk Kylling.

Kjell er 47 år, gift med Ragnhild og far til Stian (22), Sara (5), Magnus (3), og stefar til Isak (11).

Oppstart avklares nærmere, senest 1. juni 2015.
Kjell skal gjennom et grundig opplæringsprogram i REMA 1000 før tiltredelse.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO