Rekordoppmøte i Vestfold for Sykkel-Touren

Sommerbyen Tønsberg viste seg fra sin beste side og bidro til en fantastisk stemning på turen fra REMA 1000 Lystlunden til REMA 1000 Teie. De aller fleste var med på hele turen, men noen hoppet også på underveis. De siste 500 meterne var satt av til de aller minste, som syklet på trehjulssykkel. Etter smilene å dømme var det stor stas å sykle først over målstreken med Thor Hushovd!

27.05.2015 09:58

Noen nøyde seg ikke med å sykle 2,5 mil denne lørdagen. Lars Erik og Petter tok turen fra Horten til Nøtterøy som del av en heldagstur på hele 10 mil.

– Når vi så at sykkelkongen kom til byen måtte vi hive oss med. Etter litt mat og premieutdeling går turen videre til Tjøme, forteller Lars Erik.

Jon, Felix, Henrik og Casper er heller ikke fremmed for en langtur på sykkelsete. Guttene sykler for Horten sykkelklubb og synes det var stas å sykle med Thor.

– Vi sykler aktivt så det var gøy å sykle med en ekte verdensmester. Turen var fin og vi koste oss.

Sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth, er overveldet over responsen i Vestfold.

– At hele 650 mennesker ble med oss på sykkeltur var mer enn vi turte å håpe på. Det har vært en fantastisk stemning i hele dag og det er gøy å se at det er et arrangement som appellerer til hele familien – det er akkurat det vi ønsker at Sykkel-touren skal være.

At dette var et arrangement gikk hjem hos både store og små kunne familien Rollnes skrive under på. Familien på fire stilte med alle på startstreken denne lørdagen.

– Dette har vært en alle tiders dag og vi er glade for at REMA 1000 legger til rette for en aktiv dag for hele familien, sier mamma Siv.

Stemning på Teie Torg etter målgang var god og deltagerne koste seg med mat fra REMA 1000. Vestfoldtalentene underholdt fra scenen og sykkeltalentet Sondre Holst Enger tok også turen til glede for store og små sykkelentusiaster. Den heldige vinneren av hovedpremien, en reise til Tour de France, måtte gi premien til en meget glad pappa da hun var under 18 år, men smilte stort da hun fikk vite at hun skulle få velge seg ut en sykkel.

Thor Hushovd var også storfornøyd med dagen.

– Det er helt fantastisk at så mange tok turen og det har vært en herlig stemning fra start til slutt. Nå gleder jeg meg til vi ruller videre til sykkelbyen Trondheim neste helg.

Vi vil se bildene dine

Tagg bildene dine med #sykkeltour på Instagram og se de på rema.no. 1.juli trekker vi fem vinneren som får en sykkeltrøye signert av Thor. Premien leveres av Trimtex.

Om Sykkel-touren

Sykkel-touren med Thor Hushovd – arrangert av REMA 1000 og TV2 – flytter seg fra sted til sted i Norge – akkurat som Tour de France i Frankrike. Møt opp og få en fin treningstur sammen med tidenes beste norske sykkelrytter – med TV2 i følgebilen! Alle kan være med – uansett alder og treningsgrunnlag. Med deg på her: http://www.rema.no/artikler/sykkeltour-2015/

http://www.rema.no/artikler/nyheter/rekordoppmote-i-vestfold-for-sykkel-touren/

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO