Rekordoppmøte i Vestfold for Sykkel-Touren

27.05.2015 09:58

Sommerbyen Tønsberg viste seg fra sin beste side og bidro til en fantastisk stemning på turen fra REMA 1000 Lystlunden til REMA 1000 Teie. De aller fleste var med på hele turen, men noen hoppet også på underveis. De siste 500 meterne var satt av til de aller minste, som syklet på trehjulssykkel. Etter smilene å dømme var det stor stas å sykle først over målstreken med Thor Hushovd!

Noen nøyde seg ikke med å sykle 2,5 mil denne lørdagen. Lars Erik og Petter tok turen fra Horten til Nøtterøy som del av en heldagstur på hele 10 mil.

– Når vi så at sykkelkongen kom til byen måtte vi hive oss med. Etter litt mat og premieutdeling går turen videre til Tjøme, forteller Lars Erik.

Jon, Felix, Henrik og Casper er heller ikke fremmed for en langtur på sykkelsete. Guttene sykler for Horten sykkelklubb og synes det var stas å sykle med Thor.

– Vi sykler aktivt så det var gøy å sykle med en ekte verdensmester. Turen var fin og vi koste oss.

Sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth, er overveldet over responsen i Vestfold.

– At hele 650 mennesker ble med oss på sykkeltur var mer enn vi turte å håpe på. Det har vært en fantastisk stemning i hele dag og det er gøy å se at det er et arrangement som appellerer til hele familien – det er akkurat det vi ønsker at Sykkel-touren skal være.

At dette var et arrangement gikk hjem hos både store og små kunne familien Rollnes skrive under på. Familien på fire stilte med alle på startstreken denne lørdagen.

– Dette har vært en alle tiders dag og vi er glade for at REMA 1000 legger til rette for en aktiv dag for hele familien, sier mamma Siv.

Stemning på Teie Torg etter målgang var god og deltagerne koste seg med mat fra REMA 1000. Vestfoldtalentene underholdt fra scenen og sykkeltalentet Sondre Holst Enger tok også turen til glede for store og små sykkelentusiaster. Den heldige vinneren av hovedpremien, en reise til Tour de France, måtte gi premien til en meget glad pappa da hun var under 18 år, men smilte stort da hun fikk vite at hun skulle få velge seg ut en sykkel.

Thor Hushovd var også storfornøyd med dagen.

– Det er helt fantastisk at så mange tok turen og det har vært en herlig stemning fra start til slutt. Nå gleder jeg meg til vi ruller videre til sykkelbyen Trondheim neste helg.

Vi vil se bildene dine

Tagg bildene dine med #sykkeltour på Instagram og se de på rema.no. 1.juli trekker vi fem vinneren som får en sykkeltrøye signert av Thor. Premien leveres av Trimtex.

Om Sykkel-touren

Sykkel-touren med Thor Hushovd – arrangert av REMA 1000 og TV2 – flytter seg fra sted til sted i Norge – akkurat som Tour de France i Frankrike. Møt opp og få en fin treningstur sammen med tidenes beste norske sykkelrytter – med TV2 i følgebilen! Alle kan være med – uansett alder og treningsgrunnlag. Med deg på her: http://www.rema.no/artikler/sykkeltour-2015/

http://www.rema.no/artikler/nyheter/rekordoppmote-i-vestfold-for-sykkel-touren/

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO