Spennende læring for deltakerne på REMA 1000 Sjøcamp

REMA 1000 Sjøcamp er et gratis arrangement i regi av REMA 1000 og camparrangøren Aktiv Camps.

14.08.2015 12:51

REMA 1000 ønsker å oppfordre til en aktiv og sunn livsstil for barn og unge. På Sjøholmen i Sandvika har barna tilbragt den siste uken av sommerferien med aktiviteter som vannski, krabbefiske, kajakkpadling, streetdance og akrobatikk på trampoline og airtrack. Campen skal være et sted der barna opplever spenning og mestring, og camp-lederne har fått med seg barna på å prøve ut alle aktiviteter. Det har også vært opplæring i sjøvettregler, førstehjelp, miljøvern, knutestikk og praktisk båtopplæring.

Kunnskap om råvarer fra naturen
REMA 1000 Sjøcamp skal være en bidragsyter til at barn og unge opplever gleden over ferske råvarer, slik at de kan ta med seg nye kunnskaper hjem til eget kjøkken.
Den første dagen av campen var kvalitetssjef i REMA 1000, Martina Rabsch, på besøk for å lære barna om råvarer. Ved å bruke sansene ble barna bedre kjent med urter, grønnsaker og sjømat. Blant annet fikk de se forskjellen på hunn- og hannhummer, og de fikk gode tips til hvordan de kan bruke urter i matlagingen.

Matpakkemagi
Riktig mat og drikke har mye å si for konsentrasjonen og læringsutbyttet på lange skoledager. I anledning skolestart fikk barna på campen lære mer om smarte, næringsrike og gode matpakker. Ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius snakket om viktigheten av å spise frukt og grønt, fiber og protein i løpet av skoledagen.

Barna fikk prøve seg på å lage egne smarte og gode matpakker gjennom matpakkekonkurransen, hvor beste matpakke ble kåret. Resultatet ble varierte og næringsrike matpakker som inneholdt wraps, brødskiver med spennende pålegg, salat og smoothie. Dette var god lærdom for barna.

Sjømat på grillen
Torsdagen var det duket for de fineste råvarene havet har å by på. Grillkongen Craig Whitson tok turen til REMA 1000 Sjøcamp og grillet laks, torsk, kongekrabbe og blåskjell til stor begeistring for både store og små. Fisk og sjømat kan tilbredes på ulike måter og mange ble introdusert for nye og spennede smaker denne dagen.

Vi takker store og små for en flott uke og ønsker barna lykke til med skolestart.

Les mer om Aktiv Camps.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO