Som første norske dagligvareaktør tilbyr REMA 1000 sine kunder å betale med mobiltelefonen i butikk. På nyåret skal tjenesten være tilgjengelig i over tusen REMA 1000-, Narvesen- og 7-Eleven-butikker.
Som første norske dagligvareaktør tilbyr REMA 1000 sine kunder å betale med mobiltelefonen i butikk. På nyåret skal tjenesten være tilgjengelig i over tusen REMA 1000-, Narvesen- og 7-Eleven-butikker.

Mobilbetaling i alle REMA 1000-, Narvesen- og 7-Eleven-butikker

Allerede fra oktober kan de første REMA 1000-kundene ta i bruk betalingstjenesten MobilePay.

22.08.2015 14:27

- Vi har stor tro på mobilen som fremtidens betalingsløsning, og derfor er vi veldig stolte av å være første dagligvareaktør i Norge med mobilbetaling i butikk, sier Ole Robert Reitan, administrerende direktør for REMA 1000.

I løpet av første kvartal 2016 skal alle REMA 1000-butikker få MobilePay i kassen, og Reitan Convenience, med kjedene Narvesen og 7-Eleven, vil også implementere løsningen på samtlige utsalgssteder. Til sammen vil MobilePay være tilgjengelig i over tusen dagligvare- og conveniencebutikker.

Raskt, enkelt og helt gratis
For å bruke tjenesten, er det kun nødvendig å laste ned MobilePay-appen. Man møter MobilePay i butikk som en liten boks ved siden av betalingsterminalen. Man åpner appen og holder mobilen inntil boksen til det lyder et lite pip. Når den siste varen er scannet inn, godkjennes beløpet med et tastetrykk på mobilen. Dessuten er tjenesten helt gratis å laste ned og gebyrfri i bruk.

- Som convenience-aktør ønsker vi å tilby de beste og mest bekvemmelige betalingsløsningene. Vi tror at våre travle kunder vil sette pris på å enkelt og raskt å kunne betale med mobilen, sier Magnus Reitan, administrerende direktør for Reitan Convenience.

Ledende i Norden
- MobilePay er Nordens ledende mobilbetalingsløsning, og vi er stolte over at vi sammen med REMA 1000 er først ute med å tilby gratis mobilbetaling til norske dagligvarekunder. Vi er også veldig glade for å tilby denne løsningen til Reitan Convenience, som er største aktør innen norsk servicehandel, sier Trond Mellingsæter, Country Manager i Danske Bank.

MobilePay eies av Danske Bank, og er tilgjengelig for alle nordmenn over 15 år, uansett hvilken norsk bankforbindelse eller teleoperatør man benytter.
Du trenger bare en smarttelefon (iPhone og Android, Windows), et norsk mobilnummer, bankkort og en bankkonto for å komme i gang. MobilePay kan brukes av alle, uansett hvilken norsk bank privatkontoen tilhører. Det tar kun få minutter å registrere en ny bruker. MobilePay er helt gratis å bruke. Med MobilePay er det også enkelt å overføre penger til venner og kjente helt gratis.

Les mer om MobilePay: www.mobilepay.no

Se demo: www.danskebank.no/mobilepay

Reitangruppen består av fire forretningsområder:

REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. 

Reitangruppen omsatte i 2014 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 37.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO