Kjøpmann Johnny Karlsen på REMA 1000 Signaturgården har jobbet frem en formidabel vekst i butikken de to siste årene.
Kjøpmann Johnny Karlsen på REMA 1000 Signaturgården har jobbet frem en formidabel vekst i butikken de to siste årene.

Formidabel vekst for årets REMA 1000-butikk

REMA 1000 sitt årlige kjøpmannsmøte denne helgen gikk av stabelen på Oslofjord Convention Center i Stokke. Også i år var det mange sterke kandidater til årets gjeveste pris, men best av alle butikker ble REMA 1000 Signaturgården, med kjøpmann Johnny Karlsen, i region Midtre Østland.

23.08.2015 00:28

Ringrev med ambisjoner
Kjøpmann Johnny Karlsen er en ringrev, og en svært intelligent kremmer med høye ambisjoner. Han har et ekstremt velutviklet resultatfokus og er særdeles handlekraftig. Han setter seg hele tiden hårete mål sammen med sine medarbeidere, og veksten i butikken har gått fra 100 millioner til 150 millioner på bare på 2 år.

Kjøpmann Johnny hyller sitt team i butikken for fremragende jobb med å til enhver tid ha en strøken butikk hvor rutiner og standard er på plass.

Gode rutiner er nøkkelen
Gode rutiner og et godt team har ført til en formidabel salgsvekst i 2014, som var på over 21 % - veksten året før var på 20 %.
Kjøpmannen har en egen evne til å skape engasjement blant sine medarbeidere, han leter etter perfeksjonisme og blir aldri fornøyd. Han vet å sette pris på sine medarbeidere og belønner gode prestasjoner godt. Dette gir resultater og motiverte medarbeidere, noe som også vises på medarbeiderundersøkelser hvor Johnny har hatt svært gode resultater de siste årene.

Ansvarsprisen
Ansvarsprisen deles ut for første gang i REMA 1000.
Årets vinner er Kjøpmann på REMA 1000 Majorstua - Mehmet Tekinøz. Han er et forbilde for alle sine medarbeidere og har et brennende engasjement for å ta vare på sine medmennesker.

Mehmet er opptatt av lokalmiljøet, og er godt likt av både kunder, ansatte og medarbeidere. Et av hans motto er: " Du får ingenting med en lukket hånd. Vi skal drive butikk, men det er viktig at vi gir tilbake til samfunnet"

Donerte desemberoverskuddet
I desember 2014 valgte Mehmet å donere hele butikkens overskudd til Veien Ut. Veien Ut er en organisasjon som hjelper rusavhengige tilbake i samfunnet gjennom å skape mestring og gode opplevelser. Kjøpmannens bidrag bidro til en tolv uker lang ekspedisjon fra Femund til Svalbard.

Foto: Kjøpmann Johnny Karlsen på REMA 1000 Signaturgården har hatt formidabel vekst de siste to årene. Fra venstre: administrerende direktør i REMA 10000 Norge Tom Kristiansen, kjøpmann Johnny Karlsen og administrerende direktør i REMA 1000 Ole Robert Reitan.

For ytterligere informasjon/ønske om intervju:
Regionsdirektør Lasse Erik Moen, tlf: 950 58 024

Reitangruppen består av fire forretningsområder:

REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg en eierandel på 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er på Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/København.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. 

Reitangruppen omsatte i 2014 (inkl. franchiseomsetning) for 82 milliarder kroner, sysselsetter 37.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO