REMA 1000 billigst i tidenes prissjekk

22.10.2015 08:50

Torsdag 22.oktober sammenligninger Matkontrollen prisene på REMA 1000 og Kiwi. I følge TV2 er dette tidenes største prissjekk, og de har sammenlignet prisene på ca.1850 varer. Resultatet viser at sluttsummen på kassalappen er 293,82 kroner lavere på REMA 1000 enn på Kiwi.

– Vi jobber knallhardt hver eneste dag for å ha de laveste prisene i markedet. Det gjør vi gjennom lave kostnader og effektive systemer. Dette blir derimot ingen hvilepute for oss, så vi i REMA 1000 skal fortsette å jobbe hardt for å være dagligvarekjeden med de laveste prisene i Norge, sier kommunikasjonsdirektør i REMA 1000, Mette Fossum Beyer.

Mette Fossum Beyer understreker at REMA 1000 skal være den dagligvarekjeden i Norge med de laveste prisene.

REMA 1000 jobber for å ha de laveste prisene i dagligvaremarkedet – hver eneste dag, året rundt. Våre kunder skal være trygge på at de får mest for minst når de velger å handle hos oss.

Alle pristester, enten det er VG.no, enhver.no eller Dagligvarebørsen, bidrar til å gi deg som forbruker en mulighet til å finne ut hvilke matbutikker som egentlig har de laveste prisene. Mens vi venter på Dagligvareportalen, myndighetenes offisielle portal for sammenligning av dagligvarepriser, fortsetter vi vårt arbeid for mest mulig åpenhet omkring pris på matvarer.

Enhver.no er Norges eneste ukentlige, uavhengige pristester. Her kan du se hvilke matbutikker som er billigst denne uken. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO