Thomas Dahle og Paal- Christian Hansen
Thomas Dahle og Paal- Christian Hansen

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet slår sammen Reitan Eiendom sine investeringer på handelseiendom med selskapet REMA Etablering, som frem til årsskiftet var under REMA 1000 Norge.

07.02.2024 08:01

- Selskapet skal utvikle, eie og forvalte førsteklasses handelseiendommer og nærsentre, bygget rundt dagligvarebutikker av høy omsetningsklasse. I videreføringen av dette, og som en god samarbeidspartner, vil REBUS også være sentral innen boligutvikling i de befolkningsrike delene av landet, sier Thomas Dahle i REBUS Handelseiendom.

REBUS Handelseiendom AS ble startet i 2014. Nå samles utvikling, investering og forvaltning under en paraply med ambisjon om å bli en av de sterkeste aktørene innen bærekraftig handelseiendom i bransjen.

- Dette er en satsing for å gi vår øverste sjef, kunden, bedre butikker å handle i. Med dette øker trykket på de gode nyetableringene for REMA 1000. Vi har klokkertro på kunnskapen og gjennomføringsevnen til menneskene som skal jobbe med vekst og resultater innen handelseiendom, sier Ole Robert Reitan i Reitan Retail.

Administrerende direktør i REBUS, Thomas Dahle supplerer,

- Vi er et verdibasert selskap som skal tjene kundene og lokalsamfunnene vi er til stede i på en bærekraftig og god måte. Vi er opptatt av å skape hverdagsglede og det innebærer å bygge gode møteplasser hvor folk koser seg og ønsker å tilbringe tid, samtidig som vi er en aktiv bidragsyter lokalt.

Styrker laget med eiendomsprofil

REBUS har et høykompetent team av hyggelige medarbeidere som jobber med utvikling av nye eiendommer over hele Norge. Nå styrkes laget ytterligere med nyopprettet rolle, kommersiell direktør, hvor Paal- Christian Hansen er hentet inn.

- Paal-Christian har samarbeidet med våre selskaper og sånn sett vært på et 15 års langt jobbintervju hos oss i REITAN, så vi vet at han kommer til å gjøre en veldig solid jobb. I tillegg er han en utrolig hyggelig person med en unik kombinasjon av bransjeledende kompetanse og ydmykhet. Hele teamet i REBUS Handelseiendom og våre samarbeidspartnere ønsker Paal-Christian velkommen. Vi gleder oss til utvikling og vekst i årene som kommer, sier Thomas Dahle.

Paal-Christian Hansen har vært partner i Føyen og har bred erfaring med nærings- og boligeiendom, eiendomsprosjekter og eiendomsutvikling. Paal-Christian blir kommersiell direktør i REBUS Handelseiendom fra 1. mars 2024.

- Det er selvfølgelig vemodig å takke av etter 27 år med fantastiske kollegaer i Føyen, sier Paal-Christian Hansen. Men denne muligheten til å være med på å bygge opp den nye handelseiendoms-satsingen til REBUS, kunne jeg rett å slett ikke takke nei til. Her kan jeg bruke all den kompetansen og det kontaktnettet jeg har bygget opp gjennom årene som eiendomsadvokat til å bygge en solid virksomhet som skaper resultater for eierne. Jeg gleder meg stort til å komme på plass og begynne arbeidet den 1.mars.

Kontakt:

https://reitaneiendom.no/no/selskap/145/rebus

Thomas Dahle, +47 982 39 924

Paal-Christian Hansen, +47 911 98 843

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO