Thomas Dahle og Paal- Christian Hansen
Thomas Dahle og Paal- Christian Hansen

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet slår sammen Reitan Eiendom sine investeringer på handelseiendom med selskapet REMA Etablering, som frem til årsskiftet var under REMA 1000 Norge.

07.02.2024 08:01

- Selskapet skal utvikle, eie og forvalte førsteklasses handelseiendommer og nærsentre, bygget rundt dagligvarebutikker av høy omsetningsklasse. I videreføringen av dette, og som en god samarbeidspartner, vil REBUS også være sentral innen boligutvikling i de befolkningsrike delene av landet, sier Thomas Dahle i REBUS Handelseiendom.

REBUS Handelseiendom AS ble startet i 2014. Nå samles utvikling, investering og forvaltning under en paraply med ambisjon om å bli en av de sterkeste aktørene innen bærekraftig handelseiendom i bransjen.

- Dette er en satsing for å gi vår øverste sjef, kunden, bedre butikker å handle i. Med dette øker trykket på de gode nyetableringene for REMA 1000. Vi har klokkertro på kunnskapen og gjennomføringsevnen til menneskene som skal jobbe med vekst og resultater innen handelseiendom, sier Ole Robert Reitan i Reitan Retail.

Administrerende direktør i REBUS, Thomas Dahle supplerer,

- Vi er et verdibasert selskap som skal tjene kundene og lokalsamfunnene vi er til stede i på en bærekraftig og god måte. Vi er opptatt av å skape hverdagsglede og det innebærer å bygge gode møteplasser hvor folk koser seg og ønsker å tilbringe tid, samtidig som vi er en aktiv bidragsyter lokalt.

Styrker laget med eiendomsprofil

REBUS har et høykompetent team av hyggelige medarbeidere som jobber med utvikling av nye eiendommer over hele Norge. Nå styrkes laget ytterligere med nyopprettet rolle, kommersiell direktør, hvor Paal- Christian Hansen er hentet inn.

- Paal-Christian har samarbeidet med våre selskaper og sånn sett vært på et 15 års langt jobbintervju hos oss i REITAN, så vi vet at han kommer til å gjøre en veldig solid jobb. I tillegg er han en utrolig hyggelig person med en unik kombinasjon av bransjeledende kompetanse og ydmykhet. Hele teamet i REBUS Handelseiendom og våre samarbeidspartnere ønsker Paal-Christian velkommen. Vi gleder oss til utvikling og vekst i årene som kommer, sier Thomas Dahle.

Paal-Christian Hansen har vært partner i Føyen og har bred erfaring med nærings- og boligeiendom, eiendomsprosjekter og eiendomsutvikling. Paal-Christian blir kommersiell direktør i REBUS Handelseiendom fra 1. mars 2024.

- Det er selvfølgelig vemodig å takke av etter 27 år med fantastiske kollegaer i Føyen, sier Paal-Christian Hansen. Men denne muligheten til å være med på å bygge opp den nye handelseiendoms-satsingen til REBUS, kunne jeg rett å slett ikke takke nei til. Her kan jeg bruke all den kompetansen og det kontaktnettet jeg har bygget opp gjennom årene som eiendomsadvokat til å bygge en solid virksomhet som skaper resultater for eierne. Jeg gleder meg stort til å komme på plass og begynne arbeidet den 1.mars.

Kontakt:

https://reitaneiendom.no/no/selskap/145/rebus

Thomas Dahle, +47 982 39 924

Paal-Christian Hansen, +47 911 98 843

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO