Trondheim
Trondheim

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms strategi for å støtte vekst og utvikling i Trondheim sentrum.

01.02.2024 08:33

Kjøpet, som er en del av E C Dahls Eiendoms langsiktige engasjement i Trondheim, illustrerer selskapets forpliktelse til byens utvikling.

- Entra er anerkjent for sin kompetanse og har bygget opp en imponerende portefølje av hovedsakelig nye og nyoppussede eiendommer i Trondheim sentrum, noe vi beundrer og respekterer. Vi ser med glede frem til muligheten for å forvalte disse eiendommene og ønske deres team velkommen inn i E C Dahls Eiendom. Med våre felles verdier og vårt sterke fokus på kompetanse, er vi overbevist om at integrasjonen av eiendomsporteføljen og de nye medarbeiderne vil foregå på en god og effektiv måte. Denne transaksjonen vil bidra til å komplettere selskapets kompetanse og kapasitet, hvilket vil styrke vår evne til å bidra til en fortsatt bærekraftig utvikling av eiendomsporteføljen, selskapet og Trondheim sentrum, uttaler Svein Erik Nordbotten, administrerende direktør i E C Dahls Eiendom.

Porteføljen omfatter 13 eiendommer med et samlet areal på omtrent 187 000 kvadratmeter, noe som vil posisjonere E C Dahls Eiendom som en betydelig aktør i kontorsegmentet i Trondheim. Selskapet har som mål å arbeide aktivt med disse eiendommene for å sikre sentrumsområdets attraktivitet og konkurransekraft.

- Begge selskapene, både E C Dahls Eiendom og Entra, har alltid hatt energi og kjærlighet for Trondheim. Vi er opptatt av å bygge en åpen og levende by og det har vi alle forutsetninger for å få til sammen med den dyktige gjengen fra Entra, sier administrerende direktør Odd Reitan i holdingselskapet REITAN AS.

Forventningen er at overtakelsen av eiendommene vil skje i løpet av andre kvartal 2024. Med dette overtar
E C Dahls Eiendom ansvaret for den fortsatt solide driften av disse eiendommene. I denne sammenhengen ser E C Dahls Eiendom frem til å tilby alle ansatte fra Entra som er tilknyttet virksomheten i Trondheim, jobb i selskapet. Disse medarbeiderne fra Entra, som alle innehar høy kompetanse og erfaring, vil være en verdifull berikelse for E C Dahls Eiendoms team. Dette vil ytterligere styrke selskapets innsats innen bærekraftig eiendomsforvaltning og byutvikling.

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig i REITAN
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitan.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO