Thor Hushovd vinner etappe 13 av 2011-utgaven av Tour de France i Lourdes.
Thor Hushovd vinner etappe 13 av 2011-utgaven av Tour de France i Lourdes.

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den profesjonelle sykkelverden. Lagets WorldTeam-ambisjoner for både kvinne- og herrelaget er ingen hemmelighet.

22.01.2024 17:03

-Siden vi startet vårt beskjedne kontinentallag ved å signere Kurt Asle Arvesen som sportslig leder i 2016, har vi systematisk tatt steg for steg. Hvert steg har krevd utvikling, og vi har kontinuerlig satt høyere standarder for oss selv sier Vegar Kulset, CEO i Uno-X Mobility AS.

Helt fra starten har Jens Haugland vært General Manager for sykkellaget, og Kulset har vært styreleder. For begge har dette vært roller i tillegg til hovedansvar som ledere for forretningsområder i Reitan Retail.

-Vi har nettopp mottatt en Tour de France-invitasjon for andre år på rad. Vi er takknemlige og glade, men dette er ikke det endelige målet, fortsetter Kulset.

Uno-X Mobility er veldig ambisiøse både for den pågående transformasjonen av mobilitetsvirksomheten, og for videreutviklingen av sykkellaget. 

-Våre ambisjoner krever et sterkt og fokusert lederskap, og jeg er glad for at Thor Hushovd blir en del av Uno-X Mobility Cycling som General Manager. Signeringen av Hushovd representerer enda et skritt i videreutviklingen av sykkellaget, og samtidig styrker vi vår ledelse i Reitan Retail og Uno-X Mobility, sier Kulset.

Uno-X Mobility er hele Reitan Retail’s sykkellag.

-Jeg er veldig glad for at CEO i Reitan Retail og eier Ole Robert Reitan har sagt ja til å overta som styreleder i Uno-X Mobility Cycling. I tillegg til sitt ansvar som daglig leder for Uno-X Mobility Norge AS, vil Jens Haugland være et sentralt styremedlem i Uno-X Moblity Cycling. Jeg fortsetter også i styret, og vi vil offentliggjøre flere styremedlemmer i nær fremtid, avslutter Kulset.

Magne Haugland
  • Title:Head of Commercial
  • E-mail:magne.haugland[at]unox.no
  • Company:Uno-X Mobility Cycling

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO