Thor Hushovd vinner etappe 13 av 2011-utgaven av Tour de France i Lourdes.
Thor Hushovd vinner etappe 13 av 2011-utgaven av Tour de France i Lourdes.

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den profesjonelle sykkelverden. Lagets WorldTeam-ambisjoner for både kvinne- og herrelaget er ingen hemmelighet.

22.01.2024 17:03

-Siden vi startet vårt beskjedne kontinentallag ved å signere Kurt Asle Arvesen som sportslig leder i 2016, har vi systematisk tatt steg for steg. Hvert steg har krevd utvikling, og vi har kontinuerlig satt høyere standarder for oss selv sier Vegar Kulset, CEO i Uno-X Mobility AS.

Helt fra starten har Jens Haugland vært General Manager for sykkellaget, og Kulset har vært styreleder. For begge har dette vært roller i tillegg til hovedansvar som ledere for forretningsområder i Reitan Retail.

-Vi har nettopp mottatt en Tour de France-invitasjon for andre år på rad. Vi er takknemlige og glade, men dette er ikke det endelige målet, fortsetter Kulset.

Uno-X Mobility er veldig ambisiøse både for den pågående transformasjonen av mobilitetsvirksomheten, og for videreutviklingen av sykkellaget. 

-Våre ambisjoner krever et sterkt og fokusert lederskap, og jeg er glad for at Thor Hushovd blir en del av Uno-X Mobility Cycling som General Manager. Signeringen av Hushovd representerer enda et skritt i videreutviklingen av sykkellaget, og samtidig styrker vi vår ledelse i Reitan Retail og Uno-X Mobility, sier Kulset.

Uno-X Mobility er hele Reitan Retail’s sykkellag.

-Jeg er veldig glad for at CEO i Reitan Retail og eier Ole Robert Reitan har sagt ja til å overta som styreleder i Uno-X Mobility Cycling. I tillegg til sitt ansvar som daglig leder for Uno-X Mobility Norge AS, vil Jens Haugland være et sentralt styremedlem i Uno-X Moblity Cycling. Jeg fortsetter også i styret, og vi vil offentliggjøre flere styremedlemmer i nær fremtid, avslutter Kulset.

Magne Haugland
  • Title:Head of Commercial
  • E-mail:magne.haugland[at]unox.no
  • Company:Uno-X Mobility Cycling

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO