Alexander Kristoff og Søren Wærenskjold, syklister på Uno-X Mobility laget.
Alexander Kristoff og Søren Wærenskjold, syklister på Uno-X Mobility laget.

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er ambisjonen klar: å klatre til topps og sikre seg en etterlengtet første etappeseier i det prestisjefulle rittet.

18.01.2024 14:16

– Det er en enorm anerkjennelse å bli invitert til Tour de France for andre gang på rad. Vi har selvfølgelig vært veldig spente før invitasjonen kom i dag, og nå kjenner vi på mye takknemlighet og stolthet. At lagets prestasjoner under fjorårets ritt har kvalifisert oss for en ny invitasjon er vi veldig glade for, sier Jens Haugland, General Manager i Uno-X Mobility Cycling.

Uno-X Mobility laget viste seg godt frem med høyt nivå i det tre uker lange rittet i 2023, og skapte stor begeistring blant det norske og danske sykkelpublikumet med sin offensive kjørestil og flere toppresultater. 

– En stor drøm ble virkelighet da vi deltok i fjorårets utgave. Vi har jobbet hardt og målrettet med å ta nye steg, blant annet gjennom signeringene av Andreas Leknessund og Magnus Cort. Vi gleder oss til å bidra til en ny gigantisk sykkelfest i juni og juli, og denne gangen skal vi være enda bedre forberedt. Det hadde vært stort å ta med en etappeseier hjem, sier Jens Haugland.

Sykkellaget eies og drives av Uno-X Mobility, som er et forretningsområde i Reitan Retail sammen med REMA 1000 i Norge og Danmark, samt Reitan Convenience. Forretningsområdet Uno-X Mobility har som misjon å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet gjennom sine virksomheter i Norge og Danmark. Sykkellaget endret navn til Uno-X Mobility fra 1. januar, og deler dermed navn med sine eiere.

– Deltakelsen i Tour de France gir oss også en enda større arena for å skape entusiasme og engasjement for mer sykling, som er en helt sentral del av fremtidens mer bærekraftige mobilitet, avslutter Jens Haugland.

– Dette er en ny stolt dag i Uno-X Mobility sin historie, både som selskap og som sykkellag. Det var magisk å være i Frankrike sammen med ansatte og laget vårt i fjor sommer, og nå ser jeg frem til en spennende oppkjøring til det som blir sommerens store høydepunkt, sier Ole Robert Reitan, CEO i Reitan Retail. 

Magne Haugland
  • Title:Head of Commercial
  • E-mail:magne.haugland[at]unox.no
  • Company:Uno-X Mobility Cycling

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO