Ida Elisabeth Dønheim og Merete Moum Lo
Ida Elisabeth Dønheim og Merete Moum Lo

To kvinner på topp i Nye Hjorten Teater

Med raushet, mot og en klar ambisjon om å alltid overgå forventningene, skal Nye Hjorten Teater skape sceneopplevelser i verdensklasse. Vi vil være forlystelseshuset hvor folket ønsker å tilbringe sin mest dyrebare tid – fritiden. Etter en spennende rekrutteringsprosess er Nye Hjorten Teater begeistret for å kunngjøre vår nye administrative ledelse, kvinnene som skal sette to streker under ambisjonene.

19.10.2023 20:00

Ida Elisabeth Dønheim blir Administrerende Direktør

Vi er beæret over å ønske Ida Elisabeth Dønheim velkommen som vår nye administrerende direktør og daglige leder. Ida Dønheim er opprinnelig fra Bøfjorden på Nordmøre og har de siste årene vært både Restaurantdirektør, Driftsdirektør og Hotelldirektør ved Britannia Hotel. Internasjonal erfaring har hun fra blant annet The Fat Duck utenfor London og SeaDream Yacht Club i Miami. Ida er kjent som en meget faglig sterk leder, med fagutdannelse som kokk og sommelier, koblet med bred og solid erfaring fra de fleste avdelinger innen hotelldrift. Hun har senere tatt lederutdannelse ved Cornell University i New York. Når hun nå beveger seg fra femstjerners hotelldrift til de skrå bredder, så er det med visjonen om å lage lørdag hele uka.

–Jeg kom inn i REITAN som en del av åpningsteamet på Britannia Hotel i 2018. Nå fortsetter jobben med å sette Trondheim på verdenskartet og å skape teaterhistorie i Norge, sier Ida Dønheim og fortsetter.

Jeg er godt kjent med filosofien og tankesettet i REITAN og er stolt over å nå ha ansvaret for å bygge en sterk kultur og aktivt utøve verdibasert ledelse sammen med engasjerte eiere og medarbeidere. Nå skal vi realisere drømmen om et 5 stjerners folketeater som har lidenskap for scenekunst som inspirerer og engasjerer. Det fantastiske bygget i Apotekerveita skal være med på å skape en åpen og levende by, sier Ida Dønheim

–Ida Elisabeth Dønheim er en klassesignering for Nye Hjorten Teater, sier teatersjef Mads Bones. Hun er et lederemne som savner sidestykke, fortsetter han og utdyper: Hennes evne til å sette baller i spill med den ene hånda, og å lande dem med den andre, er en superkraft av eksplosive dimensjoner. Bare fantasien kan sette grenser for hva hun kan utrette bak spakene på et forlystelseshus.

Merete Moum Lo blir Plan- og Produksjonsdirektør

Vi er også glade for å kunngjøre at Merete Moum Lo blir vår nye plan- og produksjonsdirektør. Medio januar 2024 kommer hun til oss direkte fra stillingen som daglig leder i Pstereo, en musikkfestival hun har ledet til historiske høyder, både økonomisk, innholds- og publikumsmessig. Merete har i løpet av sine 15 år i trøndersk kulturliv bidratt til oppstart av flere kulturbedrifter, og var blant annet med på å starte Byscenen tilbake i 2010. Der virket hun som daglig leder de fire første årene. Senere sparket hun i gang barnefestivalen “Juba Juba” hvor hun nå er styreleder. Merete er også involvert i festivalen “Festningen”, og er styremedlem i Balansekunst. Utdannelsesmessig har Merete en bachelorgrad i kulturarbeid fra Høgskolen i Telemark (USN) og studier i arrangør- og produsentkunnskap ved NTNU. I Nye Hjorten Teater får hun en nøkkelrolle i å bringe et vidt spekter av sceneproduksjoner til live. Hennes unike talent for organisering og produksjon av kulturelle arrangementer i stor skala er beundringsverdig.

–Jeg gleder meg utrolig mye til å bli en del av lederteamet i Nye Hjorten Teater, og få bidra i utviklingen av dette helt unike teateret, forteller Merete Moum Lo. Vi vil ha med oss de beste folka på laget og sammen skal vi gi publikum lørdagsfølelsen og fantastiske teateropplevelser hele uka!

– Merete Moum Lo er et stjerneskudd av de sjeldne, sier teatersjef Mads Bones. Hun utstråler stoisk ro og kontroll, samtidig som hun evner å sjonglere en stjernehimmel av muligheter! Hennes teft for å produsere opplevelser i stor og bred skala er eksepsjonell. Vi er lykkelig over at hun vil være med på å lede Nye Hjorten Teater inn i himmelen sammen med oss, forteller han.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO