Fra venstre: Øyvind Breivik, Emilie Våge, Subin Park, Cameron Overton, Jack Marshall, Kavya Patchipulusu og Mats Kallum.
Fra venstre: Øyvind Breivik, Emilie Våge, Subin Park, Cameron Overton, Jack Marshall, Kavya Patchipulusu og Mats Kallum.

University of South Carolina er vinner av NHHs casekonkurranse

Reitan Retail spurte studenter om råd i NHHs internasjonale casekonkurranse. Nå er konkurransen over, og vi gratulerer studentene fra University of South Carolina som vinnerlaget.

11.10.2023 09:00

Ba studenter om råd

Reitan Retail har som mål å skape de beste kundeopplevelsene i folks hverdag, og bidra til en mer bærekraftig fremtid. For å få nye perspektiver og ideer til hvordan REMA 1000 i Norge og Danmark kan nå det strategiske målet om et bærekraftig dagligvaresortiment innen 2030, spurte vi studenter om råd i NHHs internasjonale casekonkurranse. Med 24 timer til rådighet, har 12 engasjerte lag fra flere av de beste handelshøyskolene i verden forsøkt å svare på hvordan vi kan nå dette målet. 

Finalen

Fredag 6. oktober var det duket for finale i casekonkurransen, hvor de tre beste lagene presenterte sine løsninger. Juryen besto av økonomidirektør i REMA 1000 Mats Kallum, kommunikasjonssjef i Reitan Retail Øyvind Breivik, leder for bærekraft og samfunnsansvar i REMA 1000 Emilie Våge, samt representanter fra næringsliv og akademia. 

Juryens begrunnelse 

Da Mats Kallum kom på scenen for å annonsere vinnerlaget og overrekke prisen, vektla han at juryen var imponert over nivået til finalistene, og at det var tøff konkurranse mellom lagene, men at det til slutt var University of South Carolina som stakk av med seieren:

– Vinnerlaget viste stort talent når det gjelder presentasjonsevner. De hadde kreative løsninger med bruk av teknologi, gode svar da de ble utfordret under spørsmålsrunden, og de koblet strategien sin til verdiene våre. Reitan Retail er et verdidrevet selskap, så vi satte derfor stor pris på det.

Tusen takk til alle studentene som har deltatt i konkurransen. Vi er imponert over deres engasjement, og det dere har oppnådd på så kort tid. 

Øyvind Breivik
  • Title:Kommunikasjonssjef
  • E-mail:oyvind.breivik[at]reitanretail.no
  • Company:Reitan Retail

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Halv skatt, halv moms - REMA 1000 tar grep og kutter prisene på over 100 julevarer

Nå setter dagligvareaktøren ned prisene på et stort antall julevarer tilsvarende halv moms.

Pressrelease

Uno-X og REMA 1000 satser stort på elektrisk tungtransport

I forbindelse med at REMA 1000 skal legge om all sin varetransport til nullutslippsløsninger, åpner Uno-X Mobility i dag selskapets første lynlader...

Pressrelease

To kvinner på topp i Nye Hjorten Teater

Med raushet, mot og en klar ambisjon om å alltid overgå forventningene, skal Nye Hjorten Teater skape sceneopplevelser i verdensklasse. Vi vil være...

Pressrelease

University of South Carolina er vinner av NHHs casekonkurranse

Reitan Retail spurte studenter om råd i NHHs internasjonale casekonkurranse. Nå er konkurransen over, og vi gratulerer studentene fra University of...

Pressrelease

Reitan Retail er caseselskap i NHHs casekonkurranse

I dag ble Reitan Retail avslørt som caseselskap i årets NHH International Case Competition (NHH ICC). De neste 24 timene vil 12 lag utvikle...

Pressrelease

Ny Commercial Director for Britannia Hotel

Kenneth Enæs-Hanssen blir ny Commercial Director for Britannia Hotel. Enæs-Hansen går inn i en nyopprettet rolle, med overordnet ansvar for...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO