Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i Norsk Kylling. Her sammen med CEO i Reitan Retail og styreleder i Norsk Kylling, Ole Robert Reitan. (Foto: Hanne Marstrand / Norsk Kylling)
Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i Norsk Kylling. Her sammen med CEO i Reitan Retail og styreleder i Norsk Kylling, Ole Robert Reitan. (Foto: Hanne Marstrand / Norsk Kylling)

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i ny rolle i Reitan Retail.

14.09.2023 13:00

Talseth kommer fra stillingen som direktør for bærekraftig innovasjon i Norsk Kylling, og starter i ny rolle 1. november 2023. Den nye topplederen har hatt flere lederstillinger i Norsk Kylling, og har lang ledererfaring fra blant annet Norbit, Nortura og Nova Sea.

– Norsk Kylling er i dag et av verdens mest bærekraftige selskaper for produksjon av hvitt kjøtt. Som direktør for bærekraftig innovasjon har Hilde ledet store og viktige prosjekter, og vært en svært viktig drivkraft i utviklingen av Norsk Kylling. Hun er visjonær og strategisk, og har lederegenskaper som blir viktig for Norsk Kylling fremover, sier CEO i Reitan Retail og styreleder i Norsk Kylling, Ole Robert Reitan.

Norsk Kylling produserer Solvinge og Stangekylling for REMA 1000, som er en del av Reitan Retail.

Lang ledererfaring fra matproduksjon

I løpet av de siste syv årene har Hilde Talseth ledet Norsk Kyllings overgang til en saktevoksende kyllingtype, hatt ansvaret for store grønne omstillinger, og vært prosjekteier for etableringen av det nye rugeriet til Norsk Kylling på Støren.

Talseth er glad for tilliten og ser frem til å utvikle Norsk Kylling videre. 
– Jeg kunne ikke fått en bedre jobb. Norsk Kylling har en unik verdikjede med fantastiske medarbeidere. Jeg gleder meg til å fortsette det viktige arbeidet med ansvarlig og bærekraftig matproduksjon i Midt-Norge.

Hun legger til at arbeidet med å utvikle Norsk Kylling til å bli verdens mest bærekraftige verdikjede for kylling fortsetter.

– Selv om vi har en solid infrastruktur på plass i verdikjeden, har vi mange viktige prosjekt foran oss. Ny dyrevelferdsmelding skal snart behandles i Stortinget, vi er også en viktig bidragsyter i regjeringens mål om mer bærekraftig fôr, forteller hun.

Får ny rolle i Reitan Retail

Kjell Stokbakken har ledet Norsk Kylling gjennom en imponerende endringsreise de siste åtte årene og går over i en ny rolle i Reitan Retail.
– I Kjells tid som leder har Norsk Kylling blitt en av verdens mest bærekraftige verdikjeder for hvitt kjøtt og er i verdenstoppen innen dyrevelferd. Nå ønsker vi bruke lederkompetansen hans andre steder i Reitan Retail, og jeg er veldig glad for at Kjell ønsker å påta seg nye lederutfordringer hos oss, sier Ole Robert Reitan.

– Jeg har fått være med på en fantastisk utvikling og snuoperasjon i Norsk Kylling, med innføring av en saktevoksende kyllingtype, ny fabrikk på Orkanger og nytt Rugeri på Støren. Etter åtte år føles det riktig å takke ja til nye oppgaver i Reitan Retail. Jeg er takknemlig for samarbeidet med alle gode kollegaer og bøndene i verdikjeden. Jeg er veldig stolt av alt vi har bygd sammen, og måten vi har gjort det på, sier Kjell Stokbakken.

Fakta om Norsk Kylling  

Norsk Kylling drifter en helintegrert verdikjede for bærekraftig produksjon av kylling. Sammen med 134 bønder i Midt-Norge leverer selskapet sunn og trygg mat av høy kvalitet. I 2022 ble Norsk Kylling den første produsenten i verden til å legge om hele produksjonen etter den internasjonale dyrevelferdsstandarden European Chicken Commitment (ECC). 

Norsk Kylling AS er 100 % eid av REMA 1000 og har store ambisjoner for vekst og utvikling. 

Hanne Marstrand
  • Title:Kommunikasjonssjef
  • E-mail:hanne.marstrand[at]norsk-kylling.no
  • Company:Norsk Kylling

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO