Uno-X Gulskogen, Drammen. Foto: Wordup Projects
Uno-X Gulskogen, Drammen. Foto: Wordup Projects

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo med 7-Eleven langs vei.

05.05.2023 07:00

Uno-X Mobility i Norge har stått bak drivstoffsalg fra YX og Uno-X lokasjoner i en årrekke. Fremover skal selskapet tilby enkle og effektive Uno-X automatkonsepter, dvs. billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff.

- Valgene våre styres av vår ambisjon om å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet. Vi er en del av Reitan Retail og fremover skal vi åpne Uno-X lynladere ved REMA 1000, 7-Eleven og Uno-X. Samtidig fortsetter vi vår utrulling av Uno-X Svanemerket bilvask. Flytende drivstoff vil fortsatt være sentralt i mange år fremover fordi kundene har behov for å løse sitt transportbehov, sier Jens Haugland, leder for Uno-X Mobility sin virksomhet i Norge. 

Det blir godt synlig når 7-Eleven langs vei får enkle og effektive Uno-X lynladere og selvbetjente drivstoffpumper som nabo. Aller først blir Uno-X å se ved siden av 7-Eleven Maritim på Skøyen i Oslo, i midten av mai.

- Reitan Retail og Reitan Convenience fortsetter sin utvikling for å være tilgjengelige for folk på farten. Vi er glade for at Uno-X sine enkle og effektive automatkonsepter blir nabo med våre butikker langs vei i Norge. Vi skal fortsette arbeidet med å skape den beste foodvenience & pauseplass langs vei, sier AnnaMaria Carnemark, landsjef i Reitan Convenience Norge.

YX beliggenheter som eies og drives av forhandlere fortsetter med YX på drivstoff i henhold til avtaler med selveiere og GIR Norge AS.  

Uno-X Mobility har en stor og viktig gruppe bedriftskunder, og selvbetjente YX Truck blir snart til Uno-X Truck samtidig som kundene får nye Uno-X truck- og firmakort med samme kundereise og dekning som før. 

- Det viktige samarbeidet med bedriftskunder på flytende drivstoff fortsetter som før. Fremover tror vi bedriftskundene vil etterspørre ulike teknologier, og elektrifisering er i en startfase. Vårt søsterselskap i Danmark åpnet nylig sin første lokasjon som tilbyr lynlading for tungtransport. Det lar vi oss inspirere av, avslutter Jens Haugland.

 

Jens Haugland
  • Title:Daglig leder
  • E-mail:jens.haugland[at]unox.no
  • Company:Uno-X Mobility i Norge

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO