Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

05.05.2023 07:00

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo med 7-Eleven langs vei.

Uno-X Gulskogen, Drammen. Foto: Wordup Projects

Jens Haugland
Tittel:Daglig leder
Mobil:
E-post:jens.haugland@unox.no

Uno-X Mobility i Norge har stått bak drivstoffsalg fra YX og Uno-X lokasjoner i en årrekke. Fremover skal selskapet tilby enkle og effektive Uno-X automatkonsepter, dvs. billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff.

- Valgene våre styres av vår ambisjon om å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet. Vi er en del av Reitan Retail og fremover skal vi åpne Uno-X lynladere ved REMA 1000, 7-Eleven og Uno-X. Samtidig fortsetter vi vår utrulling av Uno-X Svanemerket bilvask. Flytende drivstoff vil fortsatt være sentralt i mange år fremover fordi kundene har behov for å løse sitt transportbehov, sier Jens Haugland, leder for Uno-X Mobility sin virksomhet i Norge. 

Det blir godt synlig når 7-Eleven langs vei får enkle og effektive Uno-X lynladere og selvbetjente drivstoffpumper som nabo. Aller først blir Uno-X å se ved siden av 7-Eleven Maritim på Skøyen i Oslo, i midten av mai.

- Reitan Retail og Reitan Convenience fortsetter sin utvikling for å være tilgjengelige for folk på farten. Vi er glade for at Uno-X sine enkle og effektive automatkonsepter blir nabo med våre butikker langs vei i Norge. Vi skal fortsette arbeidet med å skape den beste foodvenience & pauseplass langs vei, sier AnnaMaria Carnemark, landsjef i Reitan Convenience Norge.

YX beliggenheter som eies og drives av forhandlere fortsetter med YX på drivstoff i henhold til avtaler med selveiere og GIR Norge AS.  

Uno-X Mobility har en stor og viktig gruppe bedriftskunder, og selvbetjente YX Truck blir snart til Uno-X Truck samtidig som kundene får nye Uno-X truck- og firmakort med samme kundereise og dekning som før. 

- Det viktige samarbeidet med bedriftskunder på flytende drivstoff fortsetter som før. Fremover tror vi bedriftskundene vil etterspørre ulike teknologier, og elektrifisering er i en startfase. Vårt søsterselskap i Danmark åpnet nylig sin første lokasjon som tilbyr lynlading for tungtransport. Det lar vi oss inspirere av, avslutter Jens Haugland.

 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO