Ny administrerende direktør i Vestenfjeldske Eiendom AS

28.11.2022 12:00

Det er en glede å kunne informere om at Håvard Fjæreide er ansatt som administrerende direktør i Vestenfjeldske Eiendom AS

Håvard Fjæreide er utdannet Siviløkonom, og har i tillegg videre utdannelse innen prosjektledelse og strategisk ledelse. Han er videre medlem av Ekspertgruppe Byutvikling i Bergen Næringsråd. Håvard kommer fra stillingen som Konserndirektør i Frydenbø Eiendom. Han har tidligere erfaring fra henholdsvis Aker Solutions, Astrup AS og GC Rieber Eiendom AS. Han starter i sin nye rolle i Vestenfjeldske Eiendom 2. januar 2023. Vestenfjeldske Eiendom er i ferd med å innta en solid posisjon i eiendomsmarkedet i Bergen, og vi har store ambisjoner for fremtiden.

- Håvard vil, med sin kunnskap, sin erfaring og sitt nettverk spille en helt sentral rolle i arbeidet med å realisere våre ambisjoner. Vi ønsker ham velkommen, sier Trond F. Mellingsæter, administrerende direktør i Reitan Eiendom AS.

- Vestenfjeldske Eiendom har gjennomført flere flotte byfornyelsesprosjekter de seneste årene og har planer om flere spennende prosjekter. Jeg ser frem til å bidra til videre vekst og utvikling av Vestenfjeldske Eiendom, sier Håvard Fjæreide.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO