Uno-X Mobility satser på lynlading

Norske og danske elbilister kan glede seg over at Uno-X nå etablerer seg som leverandør av enkel og billig lynlading. Den første ladestasjonen med 300 kW lynladere åpnes i Nyborg i Danmark fredag 22. april, og den første norske ladestasjonen skal etter planen åpnes i løpet av sommeren.

22.04.2022 08:00

Åpningen av vår første lynladestasjon for elbiler er en viktig strategisk milepæl, og markerer starten på en ambisiøs satsing innen elektrisk mobilitet, sier Ole Robert Reitan, CEO i Reitan Retail og styreleder i Uno-X Mobility.

– Gjennom Uno-X har vi en klar ambisjon om å bidra til enklere og mer bærekraftig mobilitet, og hos oss blir det raskt, enkelt og billig å lade bilen, sier han.

Lynlading og handletur på REMA 1000
Som del av strategien til Reitan Retail, vil Uno-X i stor grad utnytte allerede eksisterende lokasjoner i Reitan Retail-familien når selskapet skal etablere nye ladestasjoner i tiden fremover.

– Det betyr at det i fremtiden blir Uno-X lynlading både ved utvalgte REMA 1000-butikker og Uno-X-stasjoner i Norge og Danmark, sier Reitan.

Minister åpner første ladestasjon
Den første ladestasjonen til Uno-X åpnes av Danmarks transportminister, Trine Bramsen, i Nyborg i Danmark, fredag 22. april. I Norge er det ventet at den første ladestasjonen åpnes i løpet av sommeren i år.

– Vi er glade for at Uno-X nå kan tilby lynlading til elbil, sier Vegar Kulset, som leder Uno-X Mobility.

– På mellomlang sikt tenker vi det blir mulig for tusen biler å lynlade til samme tid på Reitan Retail sine lokasjoner i Norge og Danmark, sier Kulset.

Raskt, enkelt og billig
Lynlading hos Uno-X krever ikke abonnement, opprettelse av bruker, ladebrikke eller lignende.
– Alle elbilsjåfører på farten vil få muligheten til å dra nytte av de nye lynladerne. Alt du trenger er et vanlig betalingskort. Og våre kunder skal alltid være trygge på at vi har konkurransedyktige priser, sier Kulset.

Øyvind Breivik
  • Title:Kommunikasjonssjef
  • E-mail:oyvind.breivik[at]reitanretail.no
  • Company:Reitan Retail

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO