Har REMA 1000 Norges hyggeligste kassamedarbeider 2022?

Ukebladet Hjemmet avslører i disse dager finalistene i jakten på Norges hyggeligste kassamedarbeider 2022. Av 18 finalister, har REMA 1000 hele seks medarbeidere og er den enkeltkjeden med flest nominerte.

20.04.2022 10:15

Handler du på REMA 1000 i Tromsø, Melbu, Gjøvik, Mandal, Fredrikstad eller Tønsberg er sjansene store for at du allerede har fått et hyggelig smil i kassen fra en av de nominerte ansatte.

«Nord Europas blideste». «Utrolig god til å skape glede i hverdagen». «Får meg til å føle meg veldig velkommen». «Øser av sin ustoppelige energi.»

Dette er bare noen av grunnene til at Siv Karin, Amandus, Heidi, Linda, Jane Marie og Eva fra REMA 1000 er blant finalistene i Hjemmets kåring av Norges hyggeligste kassamedarbeider 2022.

Kundene er vår øverste sjef

Alle de nominerte er medarbeidere med service som spesialfelt og som kan kunsten å være imøtekommende og se hver enkelt kunde og deres behov. Det er egenskaper man vet å sette pris på og som gjenspeiles i denne kåringen.

- De siste to årene har vært utfordrende og kassamennene og -damene har sittet i førstelinjen og har lagt ned en eksepsjonell innsats for at vi alle skal kunne handle det vi trenger under trygge og trivelige forhold. Det gjør det ekstra hyggelig å kunne hedre dem, sa Hjemmets redaktør Ole Martin Bjørklid da nominasjonene til årets kåring åpnet.

I REMA 1000 er det verdifestet at kunden er vår øverste sjef, noe disse medarbeiderne virkelig har vist i praksis. Alle fortjener derfor både heder og ære for hvordan de har bidratt positivt for mennesker rundt seg. Blant finalistene fra REMA 1000 er det fem kassadamer og en kassamann, og to av disse har til og med vært i finalene før; Jane Marie Stene fra Rema 1000 Sellebakk i Fredrikstad og Eva Larsen fra Rema 1000 Eik i Tønsberg.

Stem frem din favoritt

Fra i dag, 20. april frem til 1. mai kan du stemme på din favoritt ved å sende SMS med kodeord KASSE + nummeret på din favoritt, for eksempel KASSE16 til 2205.

Tjenesten koster 1 kr per SMS. Du kan stemme på din favoritt kassamedarbeider til og med mandag 1. mai og det er åpent for å stemme så mange ganger du vil.

De nominerte fra REMA 1000 er: 

  • Amandus Enoksen fra Rema 1000 Kvaløya, Tromsø (send KASSE7 til 2205)
  • Siv Karin Moldvik Guldberg fra Rema 1000 Melbu, Nordland (send KASSE11 til 2205)
  • Heidi Nilsen fra Rema 1000 Kirkeby, Gjøvik (send KASSE14 til 2205)
  • Linda Hansen fra Rema 1000 Skinsnes, Mandal (send KASSE16 til 2205)
  • Jane Marie Stene fra Rema 1000 Sellebakk, Fredrikstad (send KASSE17 til 2205)
  • Eva Larsen fra Rema 1000 Eik, Tønsberg (send KASSE18 til 2205)

Klikk her for å lese hva kjøpmenn og kunder sier om de nominerte fra REMA 1000. 

Tidligere vinner

I 2020 ble Victor Stange, som da jobbet på REMA 1000 Fredensborg, kåret til Norges hyggeligste kassamedarbeider. Blant over 2500 nominerte i ukebladet Hjemmets kåring, gikk Stange helt til topps. Se øyeblikket han ble overrasket med resultatet her. I dag jobber han på REMA 1000 Bjølsen og er fortsatt like hyggelig.

Bilde (øverst fra venstre):  Amandus Enoksen, Eva Larsen, Heidi Nilsen, (nederst fra venstre) Jane Marie Stene, Linda Hansen, Siv Karin Moldvik. 

Hanne Knudsen
  • Title:Leder for Kommunikasjon
  • E-mail:hanne.knudsen[at]rema.no
  • Company:REMA 1000

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO