Ny leder i Reitan Convenience Norway

16.02.2022 15:25

AnnaMaria Carnemark (41) tar over lederrollen i Reitan Convenience Norway. Hun kommer fra stillingen som innkjøps- og markedsdirektør i Reitan Convenience Sweden.

AnnaMaria Carnemark (til høyre) tar over lederrollen i Reitan Convenience Norway. Her sammen med Mariette Kristensson, CEO i Reitan Convenience AS.

Marit Sælid Johannessen
Tittel:Kommunikasjon og HR-direktør
Mobil:
E-post:marit.salid.johannessen@reitanconvenience.no

AnnaMaria Carnemark er en entusiastisk, verdibasert leder med lang fartstid i Reitan Convenience. Carnemark startet i Reitan Convenience Sweden i 2009. I seks år var hun markedssjef for Pressbyrån, senere også for 7-Eleven. Siden 2019 har hun hatt rollen som innkjøps- og markedsdirektør. Med sin bakgrunn og erfaring tar hun med seg inngående kunnskap og viktige perspektiver på fremtidens convenience, kunden og markedets muligheter inn i rollen.

– AnnaMaria har en unik kommersiell gjennomslagskraft. Hennes brede erfaring fra ulike roller innen convenience, og ikke minst hennes ekstremfokus på kunden og fremtidens kundebehov, blir viktig for å utvikle Reitan Convenience Norway og våre merkevarer videre. Jeg er også glad for at vi kan rekruttere fra egne rekker til viktige lederstillinger, noe vi har ambisjoner om å fortsette med. Jeg ønsker AnnaMaria lykke til med alt hun og hennes team vil få til i Norge, sier Mariette Kristensson, CEO i Reitan Convenience AS.

– Det er med både glede og spenning jeg ser frem til å tiltre som leder for Reitan Convenience i Norge, og jeg håper og tror at min erfaring fra både salg, merkevare- og forretningsutvikling vil være positivt for selskapets videre reise. Jeg gleder meg virkelig til å engasjere meg i arbeidet, bli bedre kjent med menneskene og sammen forsterke våre konsepter og imponere våre kunder - hver eneste dag, sier AnnaMaria Carnemark, ny administrerende direktør i Reitan Convenience Norway.

 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO