REMA 1000 får ny sjef fra 2024

29.10.2021 14:00

Christian Hoel blir sjef for REMA 1000 Norge, fra 1. januar 2024.

Christian Hoel (Foto: Beathe Radby Schieldrop)

Øyvind Breivik
Tittel:Kommunikasjonssjef
Mobil:
E-post:oyvind.breivik@reitanretail.no

Hoel kommer fra jobben som kjededirektør for Extra i Coop, og har tidligere hatt tilsvarende og ledende roller i blant annet ICA Norge/RIMI og Nortura.

– Christian er en ener i norsk dagligvarebransje og et perfekt tilskudd til REMA 1000-kulturen. Han er en positiv og offensiv leder med imponerende resultater. Få andre i bransjen kan vise til så positiv utvikling, så mye vekst og samtidig så mye engasjement blant folk. Jeg ser frem til å få Christian om bord til å lede Norges beste dagligvarekjede, sier Ole Robert Reitan, CEO i Reitan Retail og styreleder i REMA 1000.

Hoel sier han ser frem til å lede norges største dagligvarekjede.

– REMA 1000 en av norgeshistoriens største suksesshistorier, og jeg har stor ydmykhet, respekt og takknemmlighet for at jeg har fått denne muligheten som jeg ikke kunne si nei til. Samtidig vil jeg takke mine gode kollegaer i Coop. På vegne av alle ansatte i hele Extra-kjeden spesielt og i Coops verdikjede generelt, er jeg vanvittig stolt av den fantastiske reisen vi har hatt sammen de siste seks årene, sier Hoel. Han trer ut av sin stilling som kjededirektør i Extra med umiddelbar virkning.

Tom Kristiansen, som i dag leder REMA 1000 i Norge, vil fortsette som administrerende direktør frem til Hoel tar over stillingen 1. januar 2024.

– Tom er den stødigste lederen i REITAN-systemet gjennom alle tider og jeg har stor tro på retningen som er satt for REMA 1000 Norge. Tom fortsetter ufortrødent med tydelige og offensive planer for høsten og neste år, slik at vi skal stå enda sterkere i konkurransen og bevise for alle at det er 1000 grunner til å velge REMA 1000, sier Reitan.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO