Christian Hoel (Foto: Beathe Radby Schieldrop)
Christian Hoel (Foto: Beathe Radby Schieldrop)

REMA 1000 får ny sjef fra 2024

Christian Hoel blir sjef for REMA 1000 Norge, fra 1. januar 2024.

29.10.2021 14:00

Hoel kommer fra jobben som kjededirektør for Extra i Coop, og har tidligere hatt tilsvarende og ledende roller i blant annet ICA Norge/RIMI og Nortura.

– Christian er en ener i norsk dagligvarebransje og et perfekt tilskudd til REMA 1000-kulturen. Han er en positiv og offensiv leder med imponerende resultater. Få andre i bransjen kan vise til så positiv utvikling, så mye vekst og samtidig så mye engasjement blant folk. Jeg ser frem til å få Christian om bord til å lede Norges beste dagligvarekjede, sier Ole Robert Reitan, CEO i Reitan Retail og styreleder i REMA 1000.

Hoel sier han ser frem til å lede norges største dagligvarekjede.

– REMA 1000 en av norgeshistoriens største suksesshistorier, og jeg har stor ydmykhet, respekt og takknemmlighet for at jeg har fått denne muligheten som jeg ikke kunne si nei til. Samtidig vil jeg takke mine gode kollegaer i Coop. På vegne av alle ansatte i hele Extra-kjeden spesielt og i Coops verdikjede generelt, er jeg vanvittig stolt av den fantastiske reisen vi har hatt sammen de siste seks årene, sier Hoel. Han trer ut av sin stilling som kjededirektør i Extra med umiddelbar virkning.

Tom Kristiansen, som i dag leder REMA 1000 i Norge, vil fortsette som administrerende direktør frem til Hoel tar over stillingen 1. januar 2024.

– Tom er den stødigste lederen i REITAN-systemet gjennom alle tider og jeg har stor tro på retningen som er satt for REMA 1000 Norge. Tom fortsetter ufortrødent med tydelige og offensive planer for høsten og neste år, slik at vi skal stå enda sterkere i konkurransen og bevise for alle at det er 1000 grunner til å velge REMA 1000, sier Reitan.

Øyvind Breivik
  • Title:Kommunikasjonssjef
  • E-mail:oyvind.breivik[at]reitanretail.no
  • Company:Reitan Retail

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

REMA 1000 er kåret til Norges billigste dagligvarekjede

VGs matbørs har igjen kåret REMA 1000 som den billigste dagligvarekjeden i Norge. For 6. gang siden 2021 vinner REMA 1000 og er dermed den...

Pressrelease

15 millioner plastposer spart siden i sommer

De siste månedene har det skjedd en solid endring i nordmenns handlevaner. Spesielt hvis vi ser på det som skjer i kassa i matbutikkene.

Pressrelease

Ber Reitan radikalt redusere salg av kjøtt, ta miljøvernere inn i styret og etablere klimastiftelse

Et utvalg med åtte sterke stemmer fra nordisk samfunnsliv ledet av Birgit Skarstein ber Reitan Retail innføre radikale bærekraftstiltak. CEO i...

Pressrelease

Halv skatt, halv moms - REMA 1000 tar grep og kutter prisene på over 100 julevarer

Nå setter dagligvareaktøren ned prisene på et stort antall julevarer tilsvarende halv moms.

Pressrelease

Uno-X og REMA 1000 satser stort på elektrisk tungtransport

I forbindelse med at REMA 1000 skal legge om all sin varetransport til nullutslippsløsninger, åpner Uno-X Mobility i dag selskapets første lynlader...

Pressrelease

To kvinner på topp i Nye Hjorten Teater

Med raushet, mot og en klar ambisjon om å alltid overgå forventningene, skal Nye Hjorten Teater skape sceneopplevelser i verdensklasse. Vi vil være...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO