REITAN HANDEL går inn i storhusholdning

Oslo, 7. juli – Innkjøpssammenslutningen GRESS Gruppen AS skifter grossist og velger REITAN HANDEL AS for leveranse av mat til sine over 500 medlemmer innen hotell-, restaurant- og cateringbransjen i Norge.

07.07.2021 08:30

REITAN HANDEL, som i Norge omfatter blant annet REMA 1000, Narvesen og 7-Eleven, offentliggjorde nylig en plan om å gå inn i markedet for storhusholdning med en ambisjon om å få på plass de første kundene i løpet av 2021.  

Avtalen med GRESS bekrefter vår satsing og inntreden i et nytt og attraktivt marked for REITAN HANDEL. Vi vil tilby en kundetilpasset varestrøm med forutsigbarhet og åpenhet fra leverandør til brukersted. Dette er godt nytt for leverandører, for GRESS, for REITAN HANDEL og for kunden – vår øverste sjef, sier Ole Robert Reitan, adm.dir. i REITAN HANDEL. 

GRESS fremforhandler felles rammeavtaler med leverandører til hotell-, restaurant- og cateringbedrifter. GRESS eies av Scandic Hotels, Compass Group Norge og Radisson Hotel Group og representerer noen av de største og mest landsdekkende kundene i Norge.  

- Storhusholdning er en viktig brikke i vår strategi om å forsterke det vi allerede er gode på, samtidig som vi fornyer oss og vokser i et nytt og spennende markedØkt valgfrihet innen distribusjon til restauranter, hoteller og catering-selskaper er etterlengtet og etterspurt av både kunder og leverandørerVi har kompetansen og infrastrukturen som skal til for å lykkes og bringe verdi for alle parter, sier Ole Robert Reitan. 

REITAN HANDEL skal utnytte ledig kapasitet og eksisterende infrastruktur i satsingen, blant annet et 30.000 kvadratmeter lager på Vinterbro utenfor Oslo, som lenge har vært tiltenkt satsningen på storhusholdning. 

Markedet for hoteller, restauranter og cateringbedrifter, også kjent som HORECA-markedet, har en årlig omsetning på om lag 28 milliarder kroner. 

 

Kontaktpersoner 

Pia Almvang, ansvarlig for storhusholdning i REITAN HANDEL 
+47 934 55 333 

 

Inger Sethov, kommunikasjonsdirektør i REITAN HANDEL 
+47 950 22 359 

 

 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Halv skatt, halv moms - REMA 1000 tar grep og kutter prisene på over 100 julevarer

Nå setter dagligvareaktøren ned prisene på et stort antall julevarer tilsvarende halv moms.

Pressrelease

Uno-X og REMA 1000 satser stort på elektrisk tungtransport

I forbindelse med at REMA 1000 skal legge om all sin varetransport til nullutslippsløsninger, åpner Uno-X Mobility i dag selskapets første lynlader...

Pressrelease

To kvinner på topp i Nye Hjorten Teater

Med raushet, mot og en klar ambisjon om å alltid overgå forventningene, skal Nye Hjorten Teater skape sceneopplevelser i verdensklasse. Vi vil være...

Pressrelease

University of South Carolina er vinner av NHHs casekonkurranse

Reitan Retail spurte studenter om råd i NHHs internasjonale casekonkurranse. Nå er konkurransen over, og vi gratulerer studentene fra University of...

Pressrelease

Reitan Retail er caseselskap i NHHs casekonkurranse

I dag ble Reitan Retail avslørt som caseselskap i årets NHH International Case Competition (NHH ICC). De neste 24 timene vil 12 lag utvikle...

Pressrelease

Ny Commercial Director for Britannia Hotel

Kenneth Enæs-Hanssen blir ny Commercial Director for Britannia Hotel. Enæs-Hansen går inn i en nyopprettet rolle, med overordnet ansvar for...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO