Foto: foto.samfundet.no

REITAN investerer 15 millioner i studentene

Tirsdag 27. april slapp Samfundet den store nyheten om at REITAN går inn som hovedsponsor i deres nybyggprosjekt. Summen på avtalen mellom Samfundet og REITAN står på hele 15 millioner kroner, i tillegg til en leieavtale som vil gi Samfundet en viktig trygghet etter åpningen av nybygget.

28.04.2021 06:00

- Samfundet er et viktig samlingssted for alle byens studenter. Skal vi bli Nordens beste studieby må vi tilby mer enn auditorium og lesesaler, sier Odd Reitan og fortsetter, vi ønsker å vise at vi setter pris på studentene og gjøre studietida i Trondheim så innholdsrik som mulig. Målet er jo at flest mulig studenter skal bli igjen her etter endt studietid, sier Odd Reitan.

Samfundet har lenge hatt stort behov for å bygge ut, og sponsoravtalen med REITAN hjelper nå med realiseringen av utbyggingen. Nybygget vil mellom annet gi nye konsertscener, serveringslokaler og arbeidslokaler, som vil være til stor glede for mange kommende generasjoner av Trondheimsstudenter.

- Dette er virkelig en jubeldag for studentene! Vi er utrolig stolte av å annonsere samarbeidet med REITAN og det er stor stas at de velger å gå for en slik storsatsing på Samfundet og studiebyen Trondheim, sier Samfundetleder Karen Mjør.

Stolt sponsor av Samfundet
Avtalen mellom REITAN og Samfundet fører med seg et større samarbeid. Det er planer om samarbeid om kultur, både mot Britannia Hotel og kanskje etter hvert kunst- og teatersatsningen i Postgården. REITAN vil bli profilert på taket av Samfundet og vil også sette sitt preg på noen av lokalene i nybygget.

- Studentene i Trondheim fortjener sin egen arena for kultur, samfunnsengasjement og feiringer. Jeg er glad for at vi kan være med å realisere studentenes nybygg, sier Odd Reitan.

Det er flere år siden Samfundet har hatt en sponsor av en slik størrelse, og Samfundetlederen ser frem til å igjen samarbeide med en så etablert aktør.

- Vi har vært opptatt av å finne en samarbeidspartner som går i tråd med Samfundet sitt verdigrunnlag, noe vi så absolutt opplever at REITAN gjør. Vi er stolte av dette samarbeidet og har kommet frem til en avtale som begge parter er veldig førnøyde med, smiler Karen Mjør.


Støtter studentene i en vanskelig tid
Det siste året har vært hardt for studentene, og flere undersøkelser har vist hvor viktig det er med gode møteplasser utenfor campus, både i unntakstid og normale tider.

- Møteplasser som Samfundet er viktigere enn noen gang tidligere. Derfor er det er spesielt gjevt at REITAN går inn med støtte til nybygget akkurat nå. De hjelper oss med å skape en god møteplass for mange kommende generasjoner av studenter, sier Karen Mjør.

- Det bor 40.000 studenter i Trondheim. Disse er kjempeviktig for byen vår. Det er en selvfølge for oss å støtte Studentersamfunnet, sier Odd Reitan.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Ny Commercial Director for Britannia Hotel

Kenneth Enæs-Hanssen blir ny Commercial Director for Britannia Hotel. Enæs-Hansen går inn i en nyopprettet rolle, med overordnet ansvar for...

Pressrelease

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i...

Pressrelease

Rabia Khan vinner verdiprisen Årets Ladejarl 2023

Med egen livserfaring og solid fagkunnskap bygger Årets Ladejarl 2023, Rabia Kahn, et mer inkluderende samfunn. Hun er en viktig brobygger og for...

Pressrelease

Her er topp ti til prisen Årets Ladejarl

En av topp ti blir Årets Ladejarl 2023 og får to millioner kroner for sitt arbeid med å skape et varmere samfunn. Prisen gis et enkeltmenneske som...

Pressrelease

Uno-X Mobility vinner Svaneprisen

Svanemerket tildeler Svaneprisen for 2022 til Uno-X Mobility. Uno-X får prisen for sin satsing på Svanemerket bilvask.

Pressrelease

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO