Hvem fortjener Årets Ladejarl og 2 millioner kroner?

Jakten på den ene som utmerker seg spesielt, som får hedersprisen og 2 millioner kroner, er i gang. Alle kan nominere sin kandidat til verdi-prisen Årets Ladejarl.

07.04.2021 06:30

-       Vi ønsker å løfte frem mennesker som gjennom verdibasert atferd skaper resultater som mange har nytte av. Nå håper vi på gode nominasjoner fra lokalmiljøene på enkeltmenneskene som inspirerer til personlig engasjement og verdiskapning, sier Colonialmajor Odd Reitan.

Årets Ladejarl er selve symbolet på godt verdibasert arbeid og sterk verdibasert ledelse. Å være drevet av sterke verdier, ta personlig ansvar og gjennomføre med lidenskap er noe av oppskriften for å skape resultater.

-       Vi leter etter personer med et engasjement vi kan unne og beundre. Vi leter etter personer vi kan løfte frem, som gjør mer enn de må, sier Odd Reitan.

Kjenner du noen som fortjener å bli Årets Ladejarl 2021? Nominer dem her før 2. mai.

 

Tidligere vinnere

Gjennom sin høye puls og sitt brennende engasjement for å gjøre livet til kreftpasienter bedre fikk Helle Aanesen Årets Ladejarl-prisen. Helle har imponerende resultater med sitt arbeid og er til stor inspirasjon for sine omgivelser.

-       Denne prisen var det veldig stas å få, spesielt fordi den får frem budskapet om det vi har jobbet for i lang tid. I tillegg gir den enorm inspirasjon og ikke mist økonomisk mulighet til å gjennomføre enda mer, sier Helle Aanesen.

Tale Maria Krohn Engvik fikk prisen for sin innsats for barn og unge som Helsesista. Ada Sofie Austegard for utrettelige innsats for å gi alle retten til en barndom uten vold. Johann Olav Koss for å ha sikret flere millioner krigsrammede barns rett til å leke og Atle Vårvik for sine resultater med robust ungdom. Drømmerektoren Per Solli ble Årets Ladejarl for å ha forvandlet Oslos problemskole til en drømmeskole.

-       Vanligvis bryr jeg meg ikke så mye om priser. Jeg bryr meg mest om tilbakemeldinger fra ungdommer som sier at jeg har hjulpet dem. Men denne prisen betydde utrolig mye fordi jeg så oppriktigheten i øynene til de som delte den ut, sier Tale Maria Krohn Engvik.

Vinneren får 2 millioner kroner, heder og ære den 11. september 2021 på Lade Gaard i Trondheim.

Se filmen her og bli inspirert av Helle og Tale til å nominere din kandidat. Alle kan nominere og alle kan nomineres.

Les mer om alle vinnerne her: https://www.reitangruppen.no/arets-ladejarl/

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig i REITAN
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO