Årets Kjøpmann i 7-Eleven: Alexander Martinsen, Fredrikstad
Årets Kjøpmann i 7-Eleven: Alexander Martinsen, Fredrikstad

Årets kjøpmenn i REITAN CONVENIENCE

Øyvind Thorsell fra Oslo, Alexander Martinsen fra Fredrikstad og Helge Finholt fra Mosjøen er kåret til Årets kjøpmenn i henholdsvis Narvesen, 7-Eleven og YX 7-Eleven. Prisen er en anerkjennelse av godt lederskap, gode resultater og evne til å skape god kultur.

29.01.2021 11:00

Årets kjøpmenn ble kåret på det årlige Riksmøtet til REITAN CONVENIENCE NORWAY. Normalt samles kjøpmenn, eiere, medarbeidere og leverandører i Narvesen, 7-Eleven, YX 7-Eleven og Northland over flere dager på Gardermoen. I år ble konferansen sendt digitalt til de over 1000 gjestene på årets Riksmøte.

– Det har vært et spesielt år, og derfor har årets kjøpmenn gjort seg ekstra fortjent til prisen. De har vist et unikt lederskap i utfordrende tider og har vært positive inspiratorer i både med- og motgang. De jobber godt og i tråd med verdiene våre hver eneste dag, og setter alltid kunden først, sier Kenneth C. Olsen, administrerende direktør i REITAN CONVENIENCE NORWAY.

Det er sterk konkurranse om prisen – til sammen er det 420 kjøpmenn som vurderes til Årets kjøpmann i henholdsvis Narvesen, 7-Eleven og YX 7-Eleven. Noen kjennetegn går imidlertid igjen blant årets tre vinnere: De er dyktige ledere som har levert solide resultater basert på sterk forankring i REITAN sine konsepter og kultur.

– Vinnerne er dypt respekterte i vår organisasjon. De har en ekstrem serviceinnstilling overfor kundene, og du får virkelig lyst til å handle i deres butikker. Og ikke minst så har de vært gode forbilder ikke bare som ledere, men også som medmennesker og kolleger i året som har gått, sier Olsen.

Årets kjøpmann i Narvesen: Øyvind Thorsell, Continental, Oslo

Juryens begrunnelse: Årets kjøpmann i Narvesen har gjennom mange år prestert på et svært høyt nivå. Det er alltid god stemning i butikken, og Kjøpmannen og hans team har noen av de mest lojale kundene i hele Norge. Butikken er berømt for sitt utvalg og sitt bakverk!

Under Øyvind Thorsell sin ledelse har butikken vært et flaggskip i kjeden i en årrekke. Gjennom hardt arbeid er en svært systematisk, energisk og motiverende leder mye av årsaken til at ansatte og kunder trives svært godt i denne butikken. Alltid «løpende tilstede» og gjennomfører med imponerende kunnskap og entusiasme.

Årets Kjøpmann i 7-Eleven: Alexander Martinsen, Fredrikstad

Juryens begrunnelse: Årets kjøpmann i 7-Eleven er en av kjedens mest solide og selvgående Kjøpmenn. Han leverer resultater i toppskiktet år etter år, og Korona-året 2020 er ikke noe unntak. Han har full kontroll på driften og hva som skjer i sitt lokalmarked. Men først og fremst kjennetegnes butikken og kjøpmannen ved vårt verdigrunnlag «kunden er vår øverste sjef!» Dette er en leveregel for alt de gjør i denne butikken. Gjennom kundefokus, god stemning og å tilby det kunden ønsker gjennom hele åpningstiden, har butikken fått et veldig godt renomme og opparbeidet en stor kundekrets i hjertet av Fredrikstad.

Årets Kjøpmann YX 7-Eleven: Helge Finholt, Mosjøen

Juryens begrunnelse Årets Kjøpmann er blant kjedens mest offensive kjøpmenn. Butikken har hatt god vekst i varesalget de siste årene og har fremdeles offensive målsetninger. Kjøpmannen stiller alltid opp for en kollega og er flink til å utfordre og komme med forslag til nye løsninger. Det leveres topp butikkstandard og alltid meget god kvalitet på maten. Kjøpmannen og hans team er kjent for god service og har lenge vært blant kjedens beste på mersalg. 

Kjøpmannen, som selv har deltatt på talentutviklingsprogram i regi av REITAN CONVENIENCE NORWAY, er god til å se medarbeiderne sine, og til å utvikle og hjelpe dem til stadig nye oppgaver og muligheter i vårt system.

 

 

 

For ytterligere informasjon og kommentarer om årets vinnere, vennligst kontakt:

 

Regionsjef Narvesen: Geir Delebekk: Geir.Delebekk@reitanconvenience.no

Regionsjef 7-Eleven: Øivind Rasmussen: Oivind.Rasmussen@reitanconvenience.no

Regionsjef YX 7-Eleven: Inge Sleire: Inge.Sleire@reitanconvenience.no

 

HR- og Kommunikasjonsdirektør: Marit Sælid Johannessenmarit.salid.johannessen@Reitanconvenience.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO