Årets Kjøpmann i 7-Eleven: Alexander Martinsen, Fredrikstad

Årets kjøpmenn i REITAN CONVENIENCE

Øyvind Thorsell fra Oslo, Alexander Martinsen fra Fredrikstad og Helge Finholt fra Mosjøen er kåret til Årets kjøpmenn i henholdsvis Narvesen, 7-Eleven og YX 7-Eleven. Prisen er en anerkjennelse av godt lederskap, gode resultater og evne til å skape god kultur.

29.01.2021 11:00

Årets kjøpmenn ble kåret på det årlige Riksmøtet til REITAN CONVENIENCE NORWAY. Normalt samles kjøpmenn, eiere, medarbeidere og leverandører i Narvesen, 7-Eleven, YX 7-Eleven og Northland over flere dager på Gardermoen. I år ble konferansen sendt digitalt til de over 1000 gjestene på årets Riksmøte.

– Det har vært et spesielt år, og derfor har årets kjøpmenn gjort seg ekstra fortjent til prisen. De har vist et unikt lederskap i utfordrende tider og har vært positive inspiratorer i både med- og motgang. De jobber godt og i tråd med verdiene våre hver eneste dag, og setter alltid kunden først, sier Kenneth C. Olsen, administrerende direktør i REITAN CONVENIENCE NORWAY.

Det er sterk konkurranse om prisen – til sammen er det 420 kjøpmenn som vurderes til Årets kjøpmann i henholdsvis Narvesen, 7-Eleven og YX 7-Eleven. Noen kjennetegn går imidlertid igjen blant årets tre vinnere: De er dyktige ledere som har levert solide resultater basert på sterk forankring i REITAN sine konsepter og kultur.

– Vinnerne er dypt respekterte i vår organisasjon. De har en ekstrem serviceinnstilling overfor kundene, og du får virkelig lyst til å handle i deres butikker. Og ikke minst så har de vært gode forbilder ikke bare som ledere, men også som medmennesker og kolleger i året som har gått, sier Olsen.

Årets kjøpmann i Narvesen: Øyvind Thorsell, Continental, Oslo

Juryens begrunnelse: Årets kjøpmann i Narvesen har gjennom mange år prestert på et svært høyt nivå. Det er alltid god stemning i butikken, og Kjøpmannen og hans team har noen av de mest lojale kundene i hele Norge. Butikken er berømt for sitt utvalg og sitt bakverk!

Under Øyvind Thorsell sin ledelse har butikken vært et flaggskip i kjeden i en årrekke. Gjennom hardt arbeid er en svært systematisk, energisk og motiverende leder mye av årsaken til at ansatte og kunder trives svært godt i denne butikken. Alltid «løpende tilstede» og gjennomfører med imponerende kunnskap og entusiasme.

Årets Kjøpmann i 7-Eleven: Alexander Martinsen, Fredrikstad

Juryens begrunnelse: Årets kjøpmann i 7-Eleven er en av kjedens mest solide og selvgående Kjøpmenn. Han leverer resultater i toppskiktet år etter år, og Korona-året 2020 er ikke noe unntak. Han har full kontroll på driften og hva som skjer i sitt lokalmarked. Men først og fremst kjennetegnes butikken og kjøpmannen ved vårt verdigrunnlag «kunden er vår øverste sjef!» Dette er en leveregel for alt de gjør i denne butikken. Gjennom kundefokus, god stemning og å tilby det kunden ønsker gjennom hele åpningstiden, har butikken fått et veldig godt renomme og opparbeidet en stor kundekrets i hjertet av Fredrikstad.

Årets Kjøpmann YX 7-Eleven: Helge Finholt, Mosjøen

Juryens begrunnelse Årets Kjøpmann er blant kjedens mest offensive kjøpmenn. Butikken har hatt god vekst i varesalget de siste årene og har fremdeles offensive målsetninger. Kjøpmannen stiller alltid opp for en kollega og er flink til å utfordre og komme med forslag til nye løsninger. Det leveres topp butikkstandard og alltid meget god kvalitet på maten. Kjøpmannen og hans team er kjent for god service og har lenge vært blant kjedens beste på mersalg. 

Kjøpmannen, som selv har deltatt på talentutviklingsprogram i regi av REITAN CONVENIENCE NORWAY, er god til å se medarbeiderne sine, og til å utvikle og hjelpe dem til stadig nye oppgaver og muligheter i vårt system.

 

 

 

For ytterligere informasjon og kommentarer om årets vinnere, vennligst kontakt:

 

Regionsjef Narvesen: Geir Delebekk: Geir.Delebekk@reitanconvenience.no

Regionsjef 7-Eleven: Øivind Rasmussen: Oivind.Rasmussen@reitanconvenience.no

Regionsjef YX 7-Eleven: Inge Sleire: Inge.Sleire@reitanconvenience.no

 

HR- og Kommunikasjonsdirektør: Marit Sælid Johannessenmarit.salid.johannessen@Reitanconvenience.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i...

Pressrelease

Rabia Khan vinner verdiprisen Årets Ladejarl 2023

Med egen livserfaring og solid fagkunnskap bygger Årets Ladejarl 2023, Rabia Kahn, et mer inkluderende samfunn. Hun er en viktig brobygger og for...

Pressrelease

Her er topp ti til prisen Årets Ladejarl

En av topp ti blir Årets Ladejarl 2023 og får to millioner kroner for sitt arbeid med å skape et varmere samfunn. Prisen gis et enkeltmenneske som...

Pressrelease

Uno-X Mobility vinner Svaneprisen

Svanemerket tildeler Svaneprisen for 2022 til Uno-X Mobility. Uno-X får prisen for sin satsing på Svanemerket bilvask.

Pressrelease

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo...

Pressrelease

Hvem fortjener 2 millioner kroner? Tips REITAN nå

For tiende gang deles hedersprisen Årets Ladejarl ut i september på Lade Gaard i Trondheim. Vinneren får 2 millioner kroner og heder og ære. Det er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO