Monica Ødegaard
Monica Ødegaard

Sterk kompetanse inn i Reitan Handel

Annika Sigfrid og Rune Bjerke går inn som styremedlemmer og Monica Ødegaard starter som Chief Operating Officer (COO) i Reitan Handel.

14.12.2020 12:00

- Vi går en spennende tid i møte. I den forbindelse har vi invitert Annika og Rune til å bli med oss på denne reisen som styremedlemmer i Reitan Handel. Vi setter stor pris på at de begge har takket ja til å være med å bidra, og vi gleder oss til å få to så meritterte og dyktige ressurser med oss i det videre arbeidet, sier Odd Reitan.

 

Medio november ble det informert om at Reitangruppen fra 1. januar forenkler strukturen fra fem til tre forretningsområder. Fra 1. januar samles all handelsvirksomhet under Reitan Handel AS som vil bestå av konseptselskapene REMA 1000 Norge AS, REMA 1000 Danmark AS, Uno-X Energi AS og Reitan Convenience AS.

Monica Ødegaard starter som Chief Operating Officer (COO) i Reitan Handel AS 1. januar. Monica har jobbet med handel både nasjonalt og internasjonalt de siste 20 årene, og kommer fra stillingen som administrerende direktør i PA Consulting Norge.

- Etableringen av Reitan Handel vil tilrettelegge for utvikling av kundeopplevelsen. Dette blir en meget spennende reise som jeg gleder meg til å ta del i, sier Monica Ødegaard.

 

-  Vi ser potensiale i å utnytte mangfoldet i våre konsepter til å skape bedre kundeopplevelser. Vi er i dag en lettbent organisasjon med effektiv drift. Monica blir en viktig brikke i å utvikle dette videre, sier Ole Robert Reitan.

 

Ole Robert Reitan blir administrerende direktør for Reitan Handel AS.

De øvrige forretningsområdene er Reitan Eiendom ledet av Ingolv Høyland og Reitan Kapital ledet av Magnus Reitan.

 

Berit Hvalryg
  • Title:Rektor Verdiskolen og presseansvarlig Reitangruppen
  • Mobile:+47 926 46 666
  • E-mail:berit.hvalryg[at]reitangruppen.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO