Billedtekst,  fra venstre på bilde:  Bård Hoem fra Bodø, Thinesh Kali fra Bergen, Siv-Anette Dale og Runar Bjurstrøm fra Drammen ble onsdag kåret til Årets Kjøpmenn i henholdsvis Narvesen,  7-Eleven i By og  7-Eleven Bensinstasjoner.
Billedtekst, fra venstre på bilde: Bård Hoem fra Bodø, Thinesh Kali fra Bergen, Siv-Anette Dale og Runar Bjurstrøm fra Drammen ble onsdag kåret til Årets Kjøpmenn i henholdsvis Narvesen, 7-Eleven i By og 7-Eleven Bensinstasjoner.

Årets Kjøpmenn fra Reitan Convenience 2018

Thinesh Kali fra Bergen, Siv-Anette Dale og Runar Bjurstrøm fra Drammen og Bård Hoem fra Bodø ble onsdag kåret til Årets Kjøpmann i henholdsvis 7-Eleven i By, 7-Eleven Bensinstasjoner og i Narvesen. Prisen er en annerkjennelse av godt lederskap samtidig som kjøpmennene har levert svært gode resultater.

17.01.2019 09:20

Årets Kjøpmenn ble kåret på det årlige Riksmøte til Reitan Convenience Norway, der kjøpmenn, eiere, medarbeidere og leverandører i 7-Eleven, Narvesen og Northland samles for å oppsummere året som har gått og for å se inn i 2019.

-          Prisen for Årets Kjøpmann henger høyt i vår organisasjon. Den viser vinnerne som jobber godt med verdiene våre hver eneste dag, og setter alltid kunden først, sier Kenneth C. Olsen, administrerende direktør i Reitan Convenience Norway.

Det er sterk konkurranse, til sammen er det over 460 butikker som vurderes til Årets Kjøpmann i henholdsvis 7-Eleven i By, 7-Eleven Bensinstasjoner og i Narvesen. Noen fellestrekk går imidlertid igjen blant årets tre vinnere. De er dyktige ledere og har levert solide resultater gjennom en sterk forankring i Reitans konsepter og kultur.

-          Vinnerne er gode ledere som skaper dyktige, sammensveisede team. De leverer sterke resultater og gode kundeopplevelser. De er også gode på mat, drikke, kaffe og bakeri. Man blir virkelig glad når man kommer inn i deres butikker, sier Olsen.

Årets Kjøpmann 7-Eleven By: Thineshkmar Kaliyugarasan (Thinesh Kali), Olav Kyrresgate, Bergen

Dette er juryens begrunnelse:

«Thinesh Kali har en butikk som alltid imponerer. Når man kommer inn i butikken, får man en følelse av at de gjør alt riktig. Butikken bugner av varer, og bak diskene står det selgere som lyser av stolthet og vilje til å imponere kundene. Med selvtillit og entusiasme tar teamet tak i konseptets varer og kampanjer.

De når de målene de setter seg, både på omsetning og inntjening. Kjøpmannen er en respektert leder, og en veldig god samarbeidspartner. Butikken har hatt vekst hvert år, og i 2018 var veksten på fem prosent. Kjøpmannen er også dyktig på å utvikle egne medarbeidere»

Årets Kjøpmann 7-Eleven Bensinstasjoner: Kjøpmennene Siv-Anette Dale og Runar Bjurstrøm på Gullaug utenfor Drammen.

Dette er juryens begrunnelse:

«Duoen Siv-Anette Dale og Runar Bjurstrøm presterer hvert eneste år, hver dag, hver time. De jobber knallhardt for vekst.  Godt humør, involvering og gode kunderelasjoner er viktige suksessfaktorer. Gode holdninger og strøken butikk er oppskriften. Stasjonen har blitt et forbilde som har tar markedsandeler i sitt lokalmarked. Siv-Anette og Runar har sammen med sitt team skapt en vekst på hele syv prosent i 2018»

Årets Kjøpmann Narvesen: Bård Hoem og Nordlandsykehuset i Bodø

Dette er juryens begrunnelse:

«Bård Hoem har skapt svært gode resultater i de butikkene han har drevet. Han ser alltid etter muligheter i sitt lokalmarked for å ta ut potensiale.  Bård har jobbet hardt og målrettet for å komme dit han er i dag. Årets Kjøpmann setter seg alltid høye mål og går «all in» for å nå de målene han har satt seg. Her snakker vi solid gjennomføring som har gitt fantastiske resultater. I 2018 leverte han en vekst på imponerende 15,4 prosent. Han leder også den butikken i hele Narvesen-kjeden som har høyest andel mat av det totale varesalget – hele 37,5 prosent.

Årets Kjøpmann er en svært dyktig leder og en stor bidragsyter i regionen med sitt ønske om å dele beste praksis, teste ut nye produkter og bidra til vinnerkultur.»

 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO