Reitan Eiendom satser i kontormarkedet i Oslo

16.01.2019 21:00

Kjøp av Schweigaards gate 33, Oslo

Jørn Egil Andreassen
Tittel:Økonomidirektør, Reitan Eiendom
Mobil:+47 900 15 116
E-post:jea@reitaneiendom.no

Reitan Eiendom har kjøpt 51,4 % av aksjene i SWG33 Invest AS, som eier eiendommen Schweigaards gate 33. Eiendommen er meget sentralt lokalisert, kun 5 minutter fra Oslo S. Bygget som ferdigstilles i februar er et nybygg på 22 700 kvm med Bane NOR SF som eneste leietaker. Nybygget er arealeffektivt og svært fleksibelt med sine åtte etasjer og to bygningskropper. Eiendommen har også flere miljøvennlige finesser og vil få BREEAM Excellent sertifisering.

- Reitan Eiendom har i en tid syslet med tanken om å etablere en posisjon i eiendomsmarkedet sentralt i Oslo. Kjøpet av Schweigaards gate 33 passer svært godt inn i så måte. Med sin beliggenhet og kvaliteter har vi god tro på at eiendommen vil styrke seg relativt til markedet i årene som kommer, sier administrerende direktør i Reitan Eiendom Ingolv Høyland.

DNB Markets bistod som rådgiver på vegne av investorene i SWG33 Invest AS i prosessen.

Om Reitan Eiendom

Reitan Eiendom er et forretningsområde i Reitangruppen. Selskapet driver en differensiert eiendomsvirksomhet med hovedvekt på oppbygging av eiendomsporteføljer i sentrum av Trondheim (E. C. Dahls Eiendom) og Bergen (Vestenfjeldske Eiendom) samt utvikling av eiendom gjennom selskapene NHP Eiendom og Login Eiendom.

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 43 000 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO