Mette Fossum delte ut prisen til Øystein Haugen under det årlige riksmøtet. Foto: Kilian Munch
Mette Fossum delte ut prisen til Øystein Haugen under det årlige riksmøtet. Foto: Kilian Munch

Øystein Hauge på REMA 1000 Skistua i Narvik mottar Ansvarsprisen

Hylles for sitt arbeid med å gi muligheter til de som faller utenfor samfunnet.

19.08.2017 18:55

- I REMA 1000 jobber vi med samfunnsansvar i hele vår verdikjede, helt fra jord til bord og også i lokalmiljøet til den enkelte butikken. Øysteins innsats betyr mye for lokalsamfunnet i Narvik, og ikke minst for enkeltmennesker. Han er et forbilde for alle sine medarbeidere og er en flott ambassadør for REMA 1000, sier Mette Fossum, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i REMA 1000.

Gjennom sin rolle som Kjøpmann har årets vinner gitt mennesker som av ulike årsaker har havnet utenfor skole, arbeidsliv og samfunnet for øvrig en ny sjanse. Han har bidratt til at de som har behov for ekstra tilrettelegging, har en lidelse eller er flyktninger fra konfliktrammede områder, har blitt sett og opplevd mestring. Vinneren selv setter pris på mulighetene han som Kjøpmann har til å bidra i samfunnet.

- Dette er mennesker som trenger litt mer oppfølging, men når de opplever mestring blir lykken og gleden mange ganger større. De blir dine mest lojale medarbeidere. Å ha mennesker med ulike forutsetninger, gir en varmere arbeidsplass og et bedre arbeidsmiljø, sier Hauge. 

Ansvarsprisen deles ut for fjerde gang og har raskt fått en høy status i organisasjonen. Prisen går til REMA 1000-mennesker som har utmerket seg ved sitt engasjement for samfunnet og har vist ansvar langt utover det som forventes av dem og blir delt ut på det årlig Riksmøtet som i år avholdes i Stavanger. 

Tidligere vinnere av Ansvarsprisen:

2014: Sven Ivar Lona 2013 (innkjøp) for sitt sterke standpunkt mot palmeolje.

2015: Mehmet Tekinös (Kjøpmann REMA 1000 Majorstua) for sitt brennende engasjement for å ta vare på sine medmennesker og bidrag til Veien Ut sitt arbeid for rusavhengige.

2016: Atle Bringsås (Kjøpmann REMA 1000 Seljord) for arbeid med integrering av flyktninger ved språkpraksis gjennom 20 år. 

Kaia Andresen
  • Title:Sjef for miljø og samfunnsansvar, REMA 1000
  • Mobile:+47 994 28 315
  • E-mail:kaia.andresen[at]rema.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO