Populært med REMA-fagbrev

27 spente og glade REMA-mennesker fra hele landet møttes i Oslo i dag for å starte sin fagbrevutdanning. REMA 1000 er første dagligvareaktør som tilbyr alle sine ansatte skreddersydd fagbrev.

09.08.2017 14:00

Den teoretiske delen av fagbrevet er utarbeidet av nettlæringsleverandøren Didac som samarbeider med BI, en solid samarbeidspartner som vi er stolt av å ha med på laget. Målet er å legge til rette for at flere medarbeidere får økt kompetanse og at de får styrket sitt talent til butikkfaget.

- Vi mener at å bygge denne kompetansen gir selvtillit, det gir personlig utvikling og det gjør oss sterkere og mer attraktiv som merkevare, sier Eivind Hilling, sjef for fagbrevutdanningen.

Det er stor pågang av Kjøpmenn som ønsker å bygge kompetanse hos sine medarbeidere, det gleder oss enormt. Det er kundenes opplevelse av oss i butikk som er avgjørende for suksess, fortsetter han

Gry Furnes Ulleland er en av de som trippet ved oppstart i dag. Hun har jobbet 5 år i REMA-systemet og har trivdes veldig godt med det.

- Jeg har lyst til å komme meg videre i systemet og få mer opplæring innen økonomisk butikkdrift. Målet er å en gang bli Kjøpmann i REMA 1000, sier Ulleland spent.

Med fagbrevet tilrettelegger REMA 1000 for at Kjøpmenn kan tilby medarbeidere som har jobbet minst fem år i butikk en formell utdannelse innen salgsfaget.Utdanningen er offentlig godkjent og gir kompetanse innenfor disse fire hovedområdene:

  • Service og salg
  • Markedsføring
  • Økonomi og svinn
  • HMS og administrasjon

Programmet startet opp høsten 2015, og i løpet av 2017 vil over 100 ansatte ha styrket sin kompetanse gjennom fagbrevutdanningen. Vi har Norges aller fremste Kjøpmenn, entusiasmen og søknadsmengden til fagbrevutdanningen er et sterkt bevis på at våre Kjøpmenn ønsker å utvikle sine medarbeideres talent.

REMA 1000 er mulighetenes bedrift, vi er opptatt av å se folk for hva de kan bli. Kunnskapsrike og motiverte medarbeidere er avgjørende, og vi ønsker å videreutvikle de som har vilje og talent for faget. For de som ønsker en karriere i REMA 1000 og sitter med en Kjøpmannsdrøm i magen – så kan fagbrevutdanning være en flott mulighet for mange.

Kontaktperson:

Eivind Hilling, Kjøpmannstrener: +47 41553739 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i...

Pressrelease

Rabia Khan vinner verdiprisen Årets Ladejarl 2023

Med egen livserfaring og solid fagkunnskap bygger Årets Ladejarl 2023, Rabia Kahn, et mer inkluderende samfunn. Hun er en viktig brobygger og for...

Pressrelease

Her er topp ti til prisen Årets Ladejarl

En av topp ti blir Årets Ladejarl 2023 og får to millioner kroner for sitt arbeid med å skape et varmere samfunn. Prisen gis et enkeltmenneske som...

Pressrelease

Uno-X Mobility vinner Svaneprisen

Svanemerket tildeler Svaneprisen for 2022 til Uno-X Mobility. Uno-X får prisen for sin satsing på Svanemerket bilvask.

Pressrelease

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo...

Pressrelease

Hvem fortjener 2 millioner kroner? Tips REITAN nå

For tiende gang deles hedersprisen Årets Ladejarl ut i september på Lade Gaard i Trondheim. Vinneren får 2 millioner kroner og heder og ære. Det er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO