Populært med REMA-fagbrev

27 spente og glade REMA-mennesker fra hele landet møttes i Oslo i dag for å starte sin fagbrevutdanning. REMA 1000 er første dagligvareaktør som tilbyr alle sine ansatte skreddersydd fagbrev.

09.08.2017 14:00

Den teoretiske delen av fagbrevet er utarbeidet av nettlæringsleverandøren Didac som samarbeider med BI, en solid samarbeidspartner som vi er stolt av å ha med på laget. Målet er å legge til rette for at flere medarbeidere får økt kompetanse og at de får styrket sitt talent til butikkfaget.

- Vi mener at å bygge denne kompetansen gir selvtillit, det gir personlig utvikling og det gjør oss sterkere og mer attraktiv som merkevare, sier Eivind Hilling, sjef for fagbrevutdanningen.

Det er stor pågang av Kjøpmenn som ønsker å bygge kompetanse hos sine medarbeidere, det gleder oss enormt. Det er kundenes opplevelse av oss i butikk som er avgjørende for suksess, fortsetter han

Gry Furnes Ulleland er en av de som trippet ved oppstart i dag. Hun har jobbet 5 år i REMA-systemet og har trivdes veldig godt med det.

- Jeg har lyst til å komme meg videre i systemet og få mer opplæring innen økonomisk butikkdrift. Målet er å en gang bli Kjøpmann i REMA 1000, sier Ulleland spent.

Med fagbrevet tilrettelegger REMA 1000 for at Kjøpmenn kan tilby medarbeidere som har jobbet minst fem år i butikk en formell utdannelse innen salgsfaget.Utdanningen er offentlig godkjent og gir kompetanse innenfor disse fire hovedområdene:

  • Service og salg
  • Markedsføring
  • Økonomi og svinn
  • HMS og administrasjon

Programmet startet opp høsten 2015, og i løpet av 2017 vil over 100 ansatte ha styrket sin kompetanse gjennom fagbrevutdanningen. Vi har Norges aller fremste Kjøpmenn, entusiasmen og søknadsmengden til fagbrevutdanningen er et sterkt bevis på at våre Kjøpmenn ønsker å utvikle sine medarbeideres talent.

REMA 1000 er mulighetenes bedrift, vi er opptatt av å se folk for hva de kan bli. Kunnskapsrike og motiverte medarbeidere er avgjørende, og vi ønsker å videreutvikle de som har vilje og talent for faget. For de som ønsker en karriere i REMA 1000 og sitter med en Kjøpmannsdrøm i magen – så kan fagbrevutdanning være en flott mulighet for mange.

Kontaktperson:

Eivind Hilling, Kjøpmannstrener: +47 41553739 

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO