Mack og REMA 1000 enige om avtale

16.03.2017 14:34

Mack og REMA 1000 er enige om en avtale som sikrer at REMA 1000s kunder i Nord-Norge fortsatt vil finne Mack i sine butikker i Nord-Norge.

Ann-Kristin Pettersen
Mobil:+47 908 66 721
E-post:ann-kristin.pettersen@rema.no

- Dette er en viktig seier for Mack og for forbrukerne i Nord-Norge som med tydelighet har sagt at de ønsker Mack hos REMA 1000, sier administrerende direktør i Mack, Harald Bredrup.

Den nye avtalen innebærer at øl fra Mack fortsatt vil selges i REMA 1000 sine butikker i de tre nordligste fylkene.

- Gjennom denne avtalen befester vi vår posisjon som et sterkt regionalt bryggeri, også i REMA 1000. Nå vil jeg bare oppfordre forbrukerne i landsdelen til å støtte opp under sitt favoritt-øl neste gang de handler hos REMA 1000, fortsetter Bredrup i Mack.

Administrerende direktør for REMA Kategori og innkjøp, Lars Kristian Lindberg var i dag i Tromsø for å markere avtalen.

- Dette er en gledens dag for våre kunder, Mack og REMA 1000. Vårt utgangspunkt har vært at vi fortsatt ønsker å tilby våre kunder i Nord-Norge produkter fra Mack. Våre kjøpmenn i Nord-Norge ønsker Mack velkommen som en sterk leverandør. Vi er svært glade for at vi i dag kan markere at vi har landet en avtale som sikrer kundene våre sitt favoritt-øl i våre butikker i Nord, sier Lindberg. Han bekrefter at engasjementet i Nord-Norge for at kundene skal få kjøpe sitt favoritt-øl har gjort inntrykk.

- Engasjementet som vi har sett de siste månedene viser med tydelighet at Mack har en sterk posisjon i Nord-Norge. Nå håper vi at nordlendingene viser det samme engasjementet og handler Mack når de besøker sin lokale REMA 1000-butikk neste gang, avslutter Lindberg. 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO