Ny topplassering for Reitangruppen

For andre år på rad er Reitangruppen kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. Great Place to Work Norge har undersøkt 191 virksomheter, og Reitangruppen får 2. plass i kategorien store bedrifter med over 500 ansatte.

16.03.2017 22:07

- Hver eneste dag jobber vi for å ha det morsomt og lønnsomt. Jeg er utrolig imponert over våre ansatte og stolt av arbeidsplassen vår. Vi er fortsatt helt i toppen av Norges beste arbeidsplasser, sier Adm. Dir i REMA 1000 Ole Robert Reitan, som er fornøyd med at de ansatte trives. 

Sterk kultur og felles verdier

De beste arbeidsplassene kjennetegnes av at medarbeiderne er stolte over jobben de gjør, har tillit til arbeidsgiveren sin og føler fellesskap med kollegaene sine. Alle forretningsområdene i Reitangruppen lever etter de samme verdigrunnlagene som bidrar til en sterk felles kultur og filosofi. 

- Trivsel og arbeidsglede betyr ekstremt mye for oss, og jeg er stolt over at våre medarbeidere føler seg verdifulle. Vi trener mye på verdibasert ledelse og ønsker å sette folk i stand til å ta egne beslutninger, sier Colonialmajor Odd Reitan.

Jobber langsiktig

I fjor gikk Reitangruppen helt til topps i kåringen. Det siste året har ledelsen jobbet videre med å gjøre arbeidsplassen enda bedre, og det er fremgang på alle parametere.

- Vi gratulerer Sopra Steria og lar deres sterke prestasjoner inspirere oss. For oss er andreplassen et bevis på at jobben vi gjør med å skape gode arbeidsplasser i Reitangruppen lykkes, sier Marit Sælid Johannessen, HR-direktør i Reitan Convenience.

- Det er hyggelig å få en bekreftelse på at medarbeiderne er enda mer fornøyde med vår arbeidsplass hvor verdibasert ledelse er grunnlaget. Vi har REMA 1000 som livsstil, og vi jobber hardt og mye, samtidig som vi har det morsomt og lønnsomt på jobb, sier HR-direktør i REMA 1000, Tore Høylie.

Prestisjetung kåring

Det siste året har Great Place to Work Norge jobbet med 191 virksomheter med til sammen over 28 000 medarbeidere. I årets undersøkelse er det serviceapparatet til REMA 1000, Reitan Convenience med Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven, og Gladengen Drift som representerer Reitangruppen i kåringen.

Thea Kjendlie
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver, Reitan Convenience
  • Mobile:+47 90 02 60 23
  • E-mail:thea.kjendlie[at]reitanconvenience.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Halv skatt, halv moms - REMA 1000 tar grep og kutter prisene på over 100 julevarer

Nå setter dagligvareaktøren ned prisene på et stort antall julevarer tilsvarende halv moms.

Pressrelease

Uno-X og REMA 1000 satser stort på elektrisk tungtransport

I forbindelse med at REMA 1000 skal legge om all sin varetransport til nullutslippsløsninger, åpner Uno-X Mobility i dag selskapets første lynlader...

Pressrelease

To kvinner på topp i Nye Hjorten Teater

Med raushet, mot og en klar ambisjon om å alltid overgå forventningene, skal Nye Hjorten Teater skape sceneopplevelser i verdensklasse. Vi vil være...

Pressrelease

University of South Carolina er vinner av NHHs casekonkurranse

Reitan Retail spurte studenter om råd i NHHs internasjonale casekonkurranse. Nå er konkurransen over, og vi gratulerer studentene fra University of...

Pressrelease

Reitan Retail er caseselskap i NHHs casekonkurranse

I dag ble Reitan Retail avslørt som caseselskap i årets NHH International Case Competition (NHH ICC). De neste 24 timene vil 12 lag utvikle...

Pressrelease

Ny Commercial Director for Britannia Hotel

Kenneth Enæs-Hanssen blir ny Commercial Director for Britannia Hotel. Enæs-Hansen går inn i en nyopprettet rolle, med overordnet ansvar for...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO