Ny topplassering for Reitangruppen

For andre år på rad er Reitangruppen kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. Great Place to Work Norge har undersøkt 191 virksomheter, og Reitangruppen får 2. plass i kategorien store bedrifter med over 500 ansatte.

16.03.2017 22:07

- Hver eneste dag jobber vi for å ha det morsomt og lønnsomt. Jeg er utrolig imponert over våre ansatte og stolt av arbeidsplassen vår. Vi er fortsatt helt i toppen av Norges beste arbeidsplasser, sier Adm. Dir i REMA 1000 Ole Robert Reitan, som er fornøyd med at de ansatte trives. 

Sterk kultur og felles verdier

De beste arbeidsplassene kjennetegnes av at medarbeiderne er stolte over jobben de gjør, har tillit til arbeidsgiveren sin og føler fellesskap med kollegaene sine. Alle forretningsområdene i Reitangruppen lever etter de samme verdigrunnlagene som bidrar til en sterk felles kultur og filosofi. 

- Trivsel og arbeidsglede betyr ekstremt mye for oss, og jeg er stolt over at våre medarbeidere føler seg verdifulle. Vi trener mye på verdibasert ledelse og ønsker å sette folk i stand til å ta egne beslutninger, sier Colonialmajor Odd Reitan.

Jobber langsiktig

I fjor gikk Reitangruppen helt til topps i kåringen. Det siste året har ledelsen jobbet videre med å gjøre arbeidsplassen enda bedre, og det er fremgang på alle parametere.

- Vi gratulerer Sopra Steria og lar deres sterke prestasjoner inspirere oss. For oss er andreplassen et bevis på at jobben vi gjør med å skape gode arbeidsplasser i Reitangruppen lykkes, sier Marit Sælid Johannessen, HR-direktør i Reitan Convenience.

- Det er hyggelig å få en bekreftelse på at medarbeiderne er enda mer fornøyde med vår arbeidsplass hvor verdibasert ledelse er grunnlaget. Vi har REMA 1000 som livsstil, og vi jobber hardt og mye, samtidig som vi har det morsomt og lønnsomt på jobb, sier HR-direktør i REMA 1000, Tore Høylie.

Prestisjetung kåring

Det siste året har Great Place to Work Norge jobbet med 191 virksomheter med til sammen over 28 000 medarbeidere. I årets undersøkelse er det serviceapparatet til REMA 1000, Reitan Convenience med Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven, og Gladengen Drift som representerer Reitangruppen i kåringen.

Thea Kjendlie
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver, Reitan Convenience
  • Mobile:+47 90 02 60 23
  • E-mail:thea.kjendlie[at]reitanconvenience.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO