Fra venstre: Robert Ingvaldsen fra BI, Jan-Erik «Janne» Hauer Århus som vant 1.plass, Amalie Marie Angelskår som vant 2.plass og Arve Husby fra Reitangruppen. Ikke tilstede: Therese Haukås fra Thon Gruppen.
Fra venstre: Robert Ingvaldsen fra BI, Jan-Erik «Janne» Hauer Århus som vant 1.plass, Amalie Marie Angelskår som vant 2.plass og Arve Husby fra Reitangruppen. Ikke tilstede: Therese Haukås fra Thon Gruppen.

Vinnere av Varehandelstipendet 2017

Blant mange sterke kandidater var det Jan-Erik ”Janne” Hauer Århus og Amalie Marie Angelskår som imponerte juryen mest. De ble i går kveld kåret til vinnerne av Varehandelsstipendet 2017, som for fjerde året ble sponset av Reitangruppen.

28.02.2017 07:00

Sterk konkurranse

Varehandelsstipendet består av 1.plass og 2.plass, med henholdsvis 10.000 kroner og 5.000 kroner. Kandidatene måtte sende inn søknad, deretter videre på intervju og vurdert av en jury, som bestod av Arve Husby fra REMA 1000, Robert Ingvaldsen fra BI og Therese Haukås fra Thon Gruppen.

Juryen begrunnelse:

1. plassen på 10 000 kroner fra Reitangruppen gikk til Jan-Erik ”Janne” Hauer Århus. Han var tillitsvekkende, målrettet og reflektert. Han har kunnskap utover det vanlige innenfor bransjen og han "blør" for sine prosjekter. Jan-Erik er både rå på nettverk og på det meste.

2. plassen på 5 000 kroner fra Thon Gruppen gikk til Amalie Marie Angelskår. Hun har stort engasjement både på skolen og ved frivillige organisasjoner. Hun har positiv innstilling og var med på å utvikle retail-dagen. Amalie stiller opp og markedsfører hele BI. 

Vi er veldig fornøyd med interessen rundt Varehandelstipendet og at nivået på søknadene har vært så høyt. Vi håper at vårt bidrag er med på å skape økt interesse rundt varehandel og de mulighetene som ligger i Reitangruppen i fremtiden, sier Arve Husby, HR-sjef i REMA 1000.

Om varehandelsstipendet

- Varehandelstipendet utdeles i forbindelse med kåringen av årets varehandelstudent ved BI i Bergen.

- Stipendet deles i år ut av Reitangruppen og Thon Gruppen og består av priser på henholdsvis 10.000 kroner og 5.000 kroner.

- Studentene som søker har engasjement ved og utenfor skolen, og har erfaring fra varehandel, salg og markedsføring.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Pressrelease

E C Dahls Eiendom kjøper Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim.

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim. Dette kjøpet er en del av E C Dahls Eiendoms...

Pressrelease

Thor Hushovd blir General Manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd har en enestående bakgrunn og personlighet til å lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene laget ønsker å ta i den...

Pressrelease

Inngår unikt norsk samarbeid om å produsere brød med lavere karbonfotavtrykk

Reitan Retail, Norgesmøllene, Felleskjøpet Agri og Yara går sammen for å produsere brød med lavere karbonavtrykk basert på norsk havre.

Pressrelease

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024

Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO