Fra venstre: Robert Ingvaldsen fra BI, Jan-Erik «Janne» Hauer Århus som vant 1.plass, Amalie Marie Angelskår som vant 2.plass og Arve Husby fra Reitangruppen. Ikke tilstede: Therese Haukås fra Thon Gruppen.
Fra venstre: Robert Ingvaldsen fra BI, Jan-Erik «Janne» Hauer Århus som vant 1.plass, Amalie Marie Angelskår som vant 2.plass og Arve Husby fra Reitangruppen. Ikke tilstede: Therese Haukås fra Thon Gruppen.

Vinnere av Varehandelstipendet 2017

Blant mange sterke kandidater var det Jan-Erik ”Janne” Hauer Århus og Amalie Marie Angelskår som imponerte juryen mest. De ble i går kveld kåret til vinnerne av Varehandelsstipendet 2017, som for fjerde året ble sponset av Reitangruppen.

28.02.2017 07:00

Sterk konkurranse

Varehandelsstipendet består av 1.plass og 2.plass, med henholdsvis 10.000 kroner og 5.000 kroner. Kandidatene måtte sende inn søknad, deretter videre på intervju og vurdert av en jury, som bestod av Arve Husby fra REMA 1000, Robert Ingvaldsen fra BI og Therese Haukås fra Thon Gruppen.

Juryen begrunnelse:

1. plassen på 10 000 kroner fra Reitangruppen gikk til Jan-Erik ”Janne” Hauer Århus. Han var tillitsvekkende, målrettet og reflektert. Han har kunnskap utover det vanlige innenfor bransjen og han "blør" for sine prosjekter. Jan-Erik er både rå på nettverk og på det meste.

2. plassen på 5 000 kroner fra Thon Gruppen gikk til Amalie Marie Angelskår. Hun har stort engasjement både på skolen og ved frivillige organisasjoner. Hun har positiv innstilling og var med på å utvikle retail-dagen. Amalie stiller opp og markedsfører hele BI. 

Vi er veldig fornøyd med interessen rundt Varehandelstipendet og at nivået på søknadene har vært så høyt. Vi håper at vårt bidrag er med på å skape økt interesse rundt varehandel og de mulighetene som ligger i Reitangruppen i fremtiden, sier Arve Husby, HR-sjef i REMA 1000.

Om varehandelsstipendet

- Varehandelstipendet utdeles i forbindelse med kåringen av årets varehandelstudent ved BI i Bergen.

- Stipendet deles i år ut av Reitangruppen og Thon Gruppen og består av priser på henholdsvis 10.000 kroner og 5.000 kroner.

- Studentene som søker har engasjement ved og utenfor skolen, og har erfaring fra varehandel, salg og markedsføring.

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO