Rasmussen skaper entusiasme rundt seg, og han har med seg godt humør. Et lite søk i arkivene avslører også en gjesteopptreden hos Nytt på Nytt. –Jeg er ikke redd for å engasjere meg, og det er alltid plass til litt humor. I Reitangruppen tror vi på at vi gjør det best når vi har det morsomt og lønnsomt på jobb, sier Rasmussen.
Rasmussen skaper entusiasme rundt seg, og han har med seg godt humør. Et lite søk i arkivene avslører også en gjesteopptreden hos Nytt på Nytt. –Jeg er ikke redd for å engasjere meg, og det er alltid plass til litt humor. I Reitangruppen tror vi på at vi gjør det best når vi har det morsomt og lønnsomt på jobb, sier Rasmussen.

Øivind Rasmussen er ny regionssjef for 7-Eleven i by

Øivind Rasmussen (46) blir ny regionssjef i 7-Eleven i by fra 1. mars. - Øivind har lang erfaring fra butikkdrift, salg og ledelse, og vi tror at 7-Eleven kommer til å oppleve ytterligere kundevekst under hans ledelse, sier Mariette Kristenson, administrerende direktør i Reitan Convenience Norge.

31.01.2017 08:00

Øivind Rasmussen har lang erfaring fra REMA 1000, både som suksessrik kjøpmann på Haugenstua, utviklingssjef og HR-sjef.

- I løpet av sin tid hos REMA 1000 har Øivind blant annet markert seg sterkt på verdibasert ledelse, og vi gleder oss stort til at han nå tar med sin kunnskap over til oss og utvikler 7-Eleven i by videre, sier Mariette Kristenson.

Får ansvaret for 67 butikker

Når Rasmussen tiltrer som regionsjef for 7-Eleven i by, overtar han ansvaret for oppfølgingen av 67 butikker. At Rasmussen kan drive butikk er det liten tvil om. Han har jobbet på alle nivåer fra ekstrahjelp til varehussjef hos konkurrenter, før han begynte som kjøpmann hos REMA 1000 i 2003. Han gleder seg til å ta tak i utfordringen med å lede 7-Eleven i by.

- 7-Eleven har mange dyktige, fremoverlente kjøpmenn og strålende støttefunksjoner. Vi har produkter av høyeste kvalitet og gode beliggenheter. Alt ligger til rette for vekst og lønnsomhet, utdyper Rasmussen.

Kundens ønske kommer først  

Med bakgrunn som kjøpmann jobber Rasmussen alltid ut fra at «kunden er øverste sjef», og dagens kunder har høye forventinger.

- Kundene våre har høye forventinger til oss. Vi må overgå disse, levere fantastisk på service og ha mat og drikke som kundene ønsker seg i hyllene i dag og i morgen. Vi skal bli best i hvert lokalmarked, sier den ferske regionssjefen. 

Rasmussen tenker ikke bare lokalt, han ønsker også at Norge skal ha verdens beste 7-Eleven-butikker med tanke på kundetilfredshet. I 2016 ble kjedens svenske virksomhet, som også eies av Reitan Convenience, kåret til verdens beste 7-Eleven i en stor internasjonal kundeundersøkelse, mens Norge havnet på en sterk fjerdeplass. Undersøkelsen kartlegger hvilke 7-Eleven-land som har høyest grad av kundetilfredshet, og Rasmussen har ambisjonene klare.

- Vi satser på å kuppe førsteplassen fra svenskene og skape verdens beste kundeopplevelse i 7-Eleven Norge, sier han med glimt i øyet. 

Thea Kjendlie
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver, Reitan Convenience
  • Mobile:+47 90 02 60 23
  • E-mail:thea.kjendlie[at]reitanconvenience.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO