Ny regionsjef i Narvesen Sør-Vest

01.11.2016 07:00

1. november gjør Frode Opheim comeback i Reitan Convenience, som ny regionsjef i Narvesen Sør-Vest. Med dette får han ansvaret for 67 Narvesen-butikker og en omsetning på over fem hundre millioner i 2015.

1. november gjør Frode Opheim comeback i Reitan Convenience, som ny regionsjef i Narvesen Sør-Vest. Med dette får han ansvaret for 67Narvesen-butikker og en omsetning på over fem hundre millioner i 2015.

Thea Kjendlie
Tittel:Kommunikasjonsrådgiver, Reitan Convenience
Mobil:+47 90 02 60 23
E-post:thea.kjendlie@reitanconvenience.no

– Vi er svært glade for å få en regionsjef med så mye erfaring, lidenskap og ikke minst forståelse for kjøpmannsfaget på plass. Frode kjenner systemet vårt godt fra tidligere, og vi synes det er veldig gøy at han har valgt å komme tilbake til oss, sier Mariette Kristenson, administrerende direktør for Reitan Convenience Norge.

På lag med kjøpmennene

Opheim har lang erfaring fra salg og butikkdrift innen ulike bransjer. Karrieren hans begynte med klær, i 1988, før han fra 2005-2009 hadde rollen som distriktssjef og senere regionsjef for Narvesen. Derfor er det ikke unaturlig at kremmerskapet ligger hans hjerte nært. – Det aller viktigste for meg er å være tett på kjøpmennene. Det er tross alt de som møter kundene hver dag og vet hvilke behov kundene har. Vi har et felles mål om å drive lønnsomt, og dette lykkes vi kun med når samspillet er godt, sier den påtroppende regionsjefen.

At Opheim brenner for faget er det liten tvil om, og engasjementet ligger også til familien. Hans 23 år gamle datter Henriette er mottaker av det Reitansponsede Varehandelstipendet, gjennom sine studier på BI Retail Management. Opheim har også sønnen Niklas med sin kone Betine.

Til låns hos leverandørene

Fra 2009 og frem til nå har Opheim sittet på den andre siden av bordet, både som regionsjef i Kraft Foods Norway AS og som daglig leder hos Friele-eide Jubilee AS. – Jeg kommer tilbake til Reitan med verdifull erfaring, etter å ha sett innsiden av flotte organisasjoner som Mondelez og Friele. For at vi skal kunne levere vårt aller beste også i fremtiden, er vi helt avhengige av et godt samarbeid med leverandørene om nye konsepter og produkter, sier han

Den nye regionsjefen trivdes med å arbeide hos leverandørene og se hele verdikjeden, men han sier at å være tilbake hos Reitan Convenience er litt som å komme «hjem». Han ser spesielt fram til å få jobbe videre med verdibasert ledelse og en sterk bedriftskultur, som står i sentrum hos Reitan Convenience. - Vi er glade for at Frode forstår og inspireres av den rollen som verdibasert ledelse spiller i vår organisasjon. Når han samtidig tar med seg kunnskap fra leverandørsiden, og mye verdifull erfaring, er jeg sikker på at Frode vil bidra til vekst og sterke resultater i Narvesen Region SørVest, sier Mariette Kristenson. 

 

 

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal
motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO