1. november gjør Frode Opheim comeback i Reitan Convenience, som ny regionsjef i Narvesen Sør-Vest. Med dette får han ansvaret for 67Narvesen-butikker og en omsetning på over fem hundre millioner i 2015.
1. november gjør Frode Opheim comeback i Reitan Convenience, som ny regionsjef i Narvesen Sør-Vest. Med dette får han ansvaret for 67Narvesen-butikker og en omsetning på over fem hundre millioner i 2015.

Ny regionsjef i Narvesen Sør-Vest

1. november gjør Frode Opheim comeback i Reitan Convenience, som ny regionsjef i Narvesen Sør-Vest. Med dette får han ansvaret for 67 Narvesen-butikker og en omsetning på over fem hundre millioner i 2015.

01.11.2016 07:00

– Vi er svært glade for å få en regionsjef med så mye erfaring, lidenskap og ikke minst forståelse for kjøpmannsfaget på plass. Frode kjenner systemet vårt godt fra tidligere, og vi synes det er veldig gøy at han har valgt å komme tilbake til oss, sier Mariette Kristenson, administrerende direktør for Reitan Convenience Norge.

På lag med kjøpmennene

Opheim har lang erfaring fra salg og butikkdrift innen ulike bransjer. Karrieren hans begynte med klær, i 1988, før han fra 2005-2009 hadde rollen som distriktssjef og senere regionsjef for Narvesen. Derfor er det ikke unaturlig at kremmerskapet ligger hans hjerte nært. – Det aller viktigste for meg er å være tett på kjøpmennene. Det er tross alt de som møter kundene hver dag og vet hvilke behov kundene har. Vi har et felles mål om å drive lønnsomt, og dette lykkes vi kun med når samspillet er godt, sier den påtroppende regionsjefen.

At Opheim brenner for faget er det liten tvil om, og engasjementet ligger også til familien. Hans 23 år gamle datter Henriette er mottaker av det Reitansponsede Varehandelstipendet, gjennom sine studier på BI Retail Management. Opheim har også sønnen Niklas med sin kone Betine.

Til låns hos leverandørene

Fra 2009 og frem til nå har Opheim sittet på den andre siden av bordet, både som regionsjef i Kraft Foods Norway AS og som daglig leder hos Friele-eide Jubilee AS. – Jeg kommer tilbake til Reitan med verdifull erfaring, etter å ha sett innsiden av flotte organisasjoner som Mondelez og Friele. For at vi skal kunne levere vårt aller beste også i fremtiden, er vi helt avhengige av et godt samarbeid med leverandørene om nye konsepter og produkter, sier han

Den nye regionsjefen trivdes med å arbeide hos leverandørene og se hele verdikjeden, men han sier at å være tilbake hos Reitan Convenience er litt som å komme «hjem». Han ser spesielt fram til å få jobbe videre med verdibasert ledelse og en sterk bedriftskultur, som står i sentrum hos Reitan Convenience. - Vi er glade for at Frode forstår og inspireres av den rollen som verdibasert ledelse spiller i vår organisasjon. Når han samtidig tar med seg kunnskap fra leverandørsiden, og mye verdifull erfaring, er jeg sikker på at Frode vil bidra til vekst og sterke resultater i Narvesen Region SørVest, sier Mariette Kristenson. 

 

 

Thea Kjendlie
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver, Reitan Convenience
  • Mobile:+47 90 02 60 23
  • E-mail:thea.kjendlie[at]reitanconvenience.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart

Med stor glede mottok Uno-X Mobility i januar nok en invitasjon til Tour de France. I dag er det med stolthet vi presenterer rytterne på det...

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO